Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iolanda Balaş, condusă pe ultimul drum

Iolanda Balaș-Soter a fost petrecută pe ultimul drum, luni, la Cimitirul Militar Ghencea 1, cu onoruri militare, de sute de rude, foști colegi, admiratori și oficiali, care au ținut să aducă un ultim omagiu marii dispărute, dubla campioană olimpică, un model strălucit pentru generații de sportivi și nu numai. După slujba catolică ținută în fața capelei, au rostit emoționante alocuțiuni de omagiere a marii campioane George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Ion Sandu, președintele Federației Române de Atletism, și general în rezervă Marin Dragnea, președintele Asociației veteranilor de război, fost președinte al Consiliului Național pentru Educație Fizică și Sport.

Corpul neînsuflețit al Iolandei Balaș, înconjurat de coroane de flori din partea Administrației Prezidențiale, a premierului Dacian Cioloș, MTS, COSR, precum și din partea familiei, a Nadiei Comăneci, a lui Ion Țiriac, Viorel Păunescu, Ivan Patzaichin, de florile proaspete de primăvară aduse de admiratorii campioanei, a fost așezat pe un afet de tun, potrivit ceremonialului, fiind coborât în criptă în acordurile imnului național, timp în care ostașii regimentului de gardă au tras trei salve de armă. (A.P.)

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: