IPS Irineu vine la Gorj

Pază la meci

Peste 200 de jandarmi gorjeni şi doljeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre Pandurii şi U. Craiova. La meci sunt aşteptai 8.000 de spectatori dintre care 500 doar suporterii echipei din Craiova. Un număr de 18 suporteri au interzis accesul la meci, dintre care 16 sunt ai Craiovei şi doi targujieni.

IPS Irineu vine la Gorj

Mitropolitul Olteniei va veni mâine la Târgu Jiu pentru a sfinţi Biserica „Sfântul Nicolae”. Este vorba de biserica din lemn de la Covrigi, care a fost strămutată în incinta Liceului Teologic şi care ulterior a fost  restaurată. Preasfinţitul va fi însoţit de soborul de preoţi şi diaconi din cadrul Mitropoliei Olteniei. Ceremonia de sfinţire va dura aproximativ patru ore şi se va începe la primele ore ale dimineţii. (A.P.)

Controale la rechizite

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj demarează controale la agenţii economici care vând rechizite şcolare şi îmbrăcăminte. Pentru a depune ulterioarele reclamaţii, consumatorii sunt sfătuiţi să păstreze bonurile fiscale. (A.A.)

Sosirile turiştilor, în scădere

Sosirile turiştilor în structurile de primire turistică din Gorj au înregistrat o scădere faţă de vara precedentă. În luna iulie s-au înregistrat 4831 de sosiri, cu 15% mai puţine decât în luna iulie a anului trecut. Cele mai multe sosiri au fost în hoteluri, moteluri şi pensiuni. (A.A.)

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: