Iriza: Acest venetic de Călinoiu va distruge Pandurii

A distrus mineritul, a distrus economia judeţului, acum vrea să distrugă Pandurii! Asta spune deputatul Scarlat Iriza despre Ion Călinoiu – preşedintele CJ Gorj, cel care ar sta la baza demiterii preşedintelui de la Pandurii, Eugen Pârvulescu. „Acest venetic de Călinoiu va distruge Pandurii”, avertizează deputatul.

Rep.: Cum vedeţi demiterea lui Eugen Pârvulescu de la şefia clubului Pandurii?

Scarlat Iriza: Eu în trecut am jucat fotbal, am fost arbitru. Îl cunosc de zeci de ani pe Eugen Pârvulescu, pentru că şi el a fost fotbalist, a fost arbitru, ne-am intersectat în carieră şi pot să vă spun că este de o corectitudine ieşită din comun. Eugen Pârvulescu are rădăcini din Gorj, de la Peşteana de Jos, este un gorjean adevărat, nu un venetic ca Ion Călinoiu, care a distrus mineritul, a distrus petrolul, agricultura, iar acum vrea să distrugă această perlă care este echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

Rep.: Ce efecte ar putea avea această suspiciune de blat aruncată de acţionari asupra echipei Pandurii?

S.I.: Cei care au lansat această prostie habar nu au de fenomenul sportiv. Este un scandal scornit, în urma căruia cei de la Universitatea Cluj ne vor da în judecată, pentru că este în joc şi imaginea lor. Presupunând că s-ar adeveri şi nu ar fi scorneală, ceea ce nu cred, s-ar ajunge la excluderea echipei din Liga I. Eu am fost la meci, nici vorbă de blat, a fost un meci disputat pe teren.

Rep.: Este afectată şi imaginea jucătorilor? Pot fi şi ei suspectaţi de blat?

S.I.: Sigur că aceşti iresponsabili au aruncat o pată şi pe jucători. De altfel, s-a văzut în meciul de la Chiajna că sunt afectaţi. Jucătorii ştiu care este adevărul, ştiu că meciul s-a jucat pe teren şi sunt afectaţi de această lucrătură. Vinovatul numărul 1 este veneticul de Ion Călinoiu, care distruge tot în jurul lui. Nu numai din nepricepere, întotdeauna are şi un interes. Acest om a devenit paranoic. Mischie era copil de ţâţă pe lângă ce a devenit acest individ, care a păcălit Gorjul 20 de ani şi acum vrea să devină senator. Şi-a luat apartament la Bucureşti, dar nu cred că va mai fi votat în 2016.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: