Iulia Vână aşteaptă să fie numită în funcţia de viceprimar

Iulia Vână, consilier local PSD, a declarat la un post local de radio că urmează să ocupe postul de viceprimar rămas liber după demisia liberalului Matei Nădrag. Aceasta aşteaptă să fie propusă în şedinţa din data de 29 octombrie. Vână spune că va încerca să nu-i dezamăgească pe colegii săi de partid şi pe cetăţenii municipiului Târgu Jiu. Primarul Florin Cârciumaru a confirmat susţinerea PSD pentru Iulia Vână.

Rep.: În ultima perioadă, s-a vehiculat că veţi ocupa al doilea post de viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Cum comentaţi acest zvon? 

I.V.: Într-adevăr am purtat discuţii, în acest sens, cu conducerea partidului şi domnul primar Florin Cârciumaru. Vom vedea dacă ideea de a ocupa postul de viceprimar se va concretiza.

Rep.: Când vă aşteptaţi să aibă loc nominalizarea dumneavoastră?

I.V.: Cred că voi fi propusă în şedinţa Consiliului Local din data de 29 octombrie.

Rep.: Credeţi că sunteţi pregătită pentru a ocupa postul de viceprimar?

I.V.: Consider că sunt pregătită pentru a ocupa acest post chiar dacă vin din mediul privat. După o experienţă de 15 ani în care am asigurat locuri de muncă pentru foarte multe persoane, având în vedere situaţia economică foarte dificilă, consider că nu va fi o foarte mare diferenţă între administraţia publică şi administraţia privată.

Rep.: La ce vă aşteptaţi pe viitor?

I.V.: Sper să pot face faţă aşteptărilor şi să-i mulţumesc atât pe colegii mei care m-au propus şi care mă susţin pentru acest post, cât şi pe târgujieni.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: