Jandarmi la furat motorină cu sticla

Doi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj vor răspunde în faţa magistraţilor de la Parchetul Militar. Jandarmii au fost prinşi la sfârşitul săptămânii trecute în timpul unui control inopinat când încercau să scoată din unitate câte o sticlă de motorină.

Cei doi jandarmi lucrează în unitate de ani buni, însă până în acest moment conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj nu a avut ce să le reproşeze în ceea ce priveşte activitatea lor şi cu atât mai puţin cei doi nu au fost sancţionaţi niciodată. Vinerea trecută conducerea unităţii a dispus un control inopinat la sfârşitul programului, ocazie cu care asupra celor doi jandarmi s-a descoperit câte o sticlă cu combustibil pe care intenţionau să o scoată din unitate. Imediat a fost anunţată conducerea IJJ Gorj care a dispus o anchetă internă în acest caz, iar dosarul de cercetare a fost înaintat Parchetului Militar. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” a confirmat acest incident însă a refuzat să ofere informaţii suplimentare.

Acest furt de combustibil a apărut în perioada în care în rândul jandarmilor au apărut nemulţumiri pentru că cei care asigurau paza la diferite obiective erau nevoiţi să meargă la jos către post, asta pentru că unitatea nu le mai asigura transportul la intrarea şi ieşirea din tură tocmai din cauză că IJJ Gorj se confruntă cu o criză de combustibil.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: