Jianu, dată din nou afară din SNLO pentru chiul repetat

Dorina Jianu a fost din nou dată afară de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO). Directorul general, Daniel Burlan, spune că nu a avut încotro şi a trebuit să îi desfacă acesteia contractul individual de muncă. Veştile pe această temă despre fosta directoare financiar-contabilă încep să devină mai multe decât semnăturile pe care aceasta ar fi trebuit să le aibă în condica de prezenţă la locul de muncă.

Motivul deciziei luate acum de directorul general îl reprezintă absenţele adunate de Jianu la noul loc de muncă ce i-a fost oferit, Burlan fiind obligat de o hotărâre judecătorească să o reangajeze pe aceasta în cadrul SNLO. "Doamna Jianu nu a venit nici măcar o zi la locul său de muncă şi, în consecinţă, a trebuit să iau o decizie. Dumneaei nu a acceptat postul, nu s-a prezentat la el şi acum suntem în situaţia aceasta", spune Daniel Burlan, care are deja antrenamente serioase în disputa cu cea care i-a fost subalternă pentru câteva zile.

Dorina Jianu s-a judecat cu SNLO după ce a fost îndepărtată din funcţia de director financiar contabil şi a obţinut câştig de cauză, deşi postul ei a fost desfiinţat din organigramă. Ulterior, fosta directoare a fost reangajată ca economist, însă Burlan spune că Jianu nu a venit la lucru nici măcar o zi, motiv pentru care, acum i-a desfăcut contractul de muncă din nou. Jianu a mai fost dată afară în acest mod anul trecut, ea lipsind şi atunci de la postul oferit ca alternativă după pierderea funcţiei de director financiar contabil. Cel mai probabil, Jianu va apela din nou la justiţie şi va contesta în instanţă decizia luată împotriva sa.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: