Judecat pentru că şi-a violat nepoata de 13 ani

Tânărul de 20 de ani din comuna gorjeană Schela, acuzat luna trecută de faptul că, la începutul anului, şi-ar fi violat de mai multe ori o nepoată de 13 ani, a fost trimis acum în judecată, procurorii finalizând ancheta. Din rechizitoriu reiese clar că individul a forţat-o pe minoră şi a ameninţat-o cu moartea pentru a întreţine, în mod repetat, relaţii sexuale cu el.

Marian Dumitru Motorga este frate cu mama fetei de 13 ani, lucru care a contat prea puţin pentru individul care a abuzat de propria nepoată. Acesta a fost reţinut cu nici o lună în urmă, după ce fata i-a povestit tatălui său că „unchiul” a forţat-o de câteva ori să se culce cu el, împotriva voinţei sale. Părinţii fetei sunt plecaţi la munci în apropiere de Bumbeşti Jiu, iar iarna, mai ales, nu vin acasă în fiecare seară, ştiind că nimeni nu ar putea să le facă rău celor doi copii ai săi, un băiat de 11 ani, şi fata, victimă a agresiunilor sexuale. Motorga a ştiut însă exact când sora sa lipseşte de acasă şi nepoţii sunt singuri, el profitând pentru prima dată de minora de 13 ani în ianuarie, anul acesta.

„Într-o seară de la începutul lunii ianuarie 2010, cunoscând că părinţii minorilor sunt plecaţi de acasă şi peste noapte, inculpatul a rămas în camera minorilor, uitându-se la televizor până când minorul PIA a adormit. Inculpatul s-a mutat în patul în care se afla partea vătămată şi a vizionat la televizor programe cu caracter pornografic. În acest timp, inculpatul a început să o mângâie pe partea vătămată şi a încercat să o dezbrace de haine.  Întrucât partea vătămată a opus rezistenţă, inculpatul a imobilizat-o,  ţinând-o cu o mână de mâinile sale, iar cu cealaltă i-a dat jos pantalonii şi chiloţii, a ameninţat-o că dacă nu îl lasă să facă sex cu el o va bate până o va omorî. În aceste condiţii, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale normale cu partea vătămată”, au menţionat anchetatorii gorjeni în rechizitoriul înaintat la Tribunal.

Finalizarea rechizitoriul a coincis cu prelungirea mandatului de arestare preventivă emis cu aproape o lună în urmă pe numele lui Motorga. Procurorii spun că acesta şi-a recunoscut faptele, el fiind acuzat de comiterea infracţiunii de viol în formă continuată, pedeapsă pentru care riscă până la 25 de ani de puşcărie.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: