Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Judecător din Gorj, „uitat” în funcție la INM

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, înainte de Crăciun, prelungirea detașării în cadrul Institutului Național al Magistraturii a judecătoarei Irina Marinela Cambrea.

Aceasta activează la Judecătoria Târgu Jiu, iar din luna iunie 2017 a fost delegată în funcția de director adjunct al INM, responsabil cu formarea profesională inițială, pentru un mandat de trei ani.

În vară, Plenul CSM a decis prelungirea detașării judecătoarei Cambrea, până la ocuparea funcției prin concurs, dar nu mai mult de șase luni.

Cum și această perioadă a expirat, Secția pentru judecători a CSM a dispus, pe 21 decembrie, „detașarea la Institutul Național al Magistraturii a d-nei Cambrea Irina Marilena, judecător la Judecătoria Târgu Jiu, începând cu data de 17.12.2020, pentru o perioadă de 6 luni, dar nu mai mult de data ocupării funcției de conducere prin concurs”.

Decizia a fost luată prin vot direct și secret, fiind șase voturi de admitere și patru de respingere.

Conform legii, detașarea se prelungește o singură dată pentru o durată de până la trei ani.

La Judecătoria Târgu Jiu sunt 35 de posturi de judecător, din care doar 27 sunt ocupate.

Galerie foto


Vizualizări: 2,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: