Judecătorul Moţa, implicat într-un accident

Judecătoarea Tinela Moţa a fost implicată într-un accident rutier pe strada 16 februarie din Târgu Jiu. Iniţial, numele vehiculat a fost Maria Moţa, şefa femeilor democrat-liberale, dar aceasta a declarat că este bine-mersi la ţară. Cea care provocase accidentul era Tinela Moţa, soţia procurorului Emil Moţa. Se pare că judecătoarea făcuse o manevră nepermisă şi a fost acroşată de un Matiz. Potrivit unor surse neoficiale, la faţa locului nu a mai ajuns nici poliţia, cei doi şoferi înţelegându-se, iar incidentul a fost declarat tamponare. (M.M.)

Alte stiri pe scurt

Două sute de apeluri la Ambulanţă

Două sute de gorjeni au avut nevoie de ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj în preajma Crăciunului. Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, gorjenii fie au mâncat prea mult, fie au băut peste măsură. Cele mai multe solicitări au fost pentru cetăţeni care au consumat alcool în exces, a declarat Marian Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. (M.M.)

Amenzi de sute de milioane de Crăciun

Trei sute de poliţişti au acţionat în perioada 24-26 decembrie, pentru siguranţa cetăţenilor. Poliţiştii au constatat 20 de infracţiuni, dintre care 11 în flagrant. Nu au fost înregistrate fapte grave care să fi fost comise cu violenţă şi prin care să se fi adus atingere climatului de siguranţă al cetăţenilor. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 12 permise de conducere, din care 11 aparţinând unor şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia au mai confiscat aproximativ 3.100 de petarde. Mai mult, oamenii legii au constatat 167 de abateri contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate depăşind suma de 43.000 lei. (M.M.)

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: