La ce giganţi ai Europei visează să joace Viera?

Nu mai există cale de întoarcere. Viera nu mai vrea să continue la Pandurii şi ţinteşte un contract bănos în Vest. Îl ajută şi faptul că va fi liber de contract, dar poate şi prietenia cu superstarurile din naţionala Coastei de Fildeş. Varianta Steaua nu e una care să-i surâdă fundaşului de 26 de ani.

Anglia sau Germania sunt campionatele în care Viera visează să joace din vară. Cel mai bine cotat jucător din lotul pandurilor va pleca liber la vară.

Primul obiectiv, în Europa cu Pandurii

Africanul pe jumătate român după cei 5 ani petrecuţi aici, nu vrea să plece până nu obţine o performanţă cu Pandurii. La CFR Cluj nu s-a impus, la Curtea de Argeş s-a bătut la evitarea retrogradării, dar acum la Pandurii are şansa de a califica echipa în cupele europene. „Obiectivul personal pe termen scurt e să ajung cu Pandurii în Europa League şi să fiu sănătos. Noi sperăm să ne menţinem pe podium, deşi va fi din ce în ce mai dificil. La început, nimeni nu ne-a băgat în seamă şi am profitat o vreme de asta. Finalul de campionat va fi crunt, Petrolul, Dinamo şi Vasluiul, poate chiar şi CFR-ul vor lupta până în ultima clipă pentru calificarea în Europa, o să vedeţi!”, avertizează ivorianul instalat căpitan la începutul sezonului de Grigoraş şi menţinut în „funcţie” şi de Pustai.

„Plecarea lui Grigoraş în iarnă m-a bulversat, mă înţelesesem extraordinar cu dânsul, însă şi cu Mister Pustai e totul OK. Din fericire, avem continuitate în rezultate, iar schimbarea băncii tehnice aproape că nu s-a observat.”         Ousmane Viera (sursa GSP)

Din vară...cu toată viteza spre Vest !

Viera nu crede în sistemul „căpitanul părăseşte ultimul corabia” şi e hotărât să plece chiar primul de la Tg-Jiu! Africanul simte că e momentul ideal să părăsească România şi să prindă un contract bănos în Vest. Statutul de jucător liber de contract îl va ajuta să încaseze şi o primă de instalare consistentă. „Am dat deja 3 goluri, sper să o ţin tot aşa. Un fundaş golgeter se vinde mai repede şi mai bine. Un meci într-o cupă europeană este echivalentul a 6 luni în Liga 1, din punctul de vedere al capitalului de imagine. Ar fi mai uşor pentru mine să prind un contract mai bun în străinătate. Deoarece, sincer, eu asta îmi propun, să plec afară, să trec la nivelul următor. Germania sau Anglia mi s-ar potrivi cel mai bine. De mic copil am visat să joc pentru Manchester United. Din Germania îmi place Borussia Dortmund. Are nişte fundaşi...Hummels şi Subotici sunt absolut senzaţionali!”, crede ivorianul care ar putea ajunge şi în Franţa, acolo unde ivorienii sunt extrem de căutaţi.

1,6 – milioane de euro e cota de piaţă a lui Viera. Pentru că nu l-au vândut însă înainte să-i expire contractul, pandurii vor încasa 0 euro în schimbul său!

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: