La spitalul Târgu-Cărbuneşti se angajează medici

Conducerea Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti intenţionează să angajeze încă şapte medici. Scoaterea la concurs a posturilor a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii. Ocuparea acestora nu pune probleme, dat fiind faptul că medicii din spitalele vizate pentru desfiinţare sunt dispuşi să vină să muncească aici.

 „La finele anului trecut au fost scoase la concurs două posturi de medic care s-au ocupat. Acum cu aprobare de la Ministerul Sănătăţii mai scoatem şapte posturi la concurs de medic chirurg, cardiolog, neurolog, radiolog, pentru laboratorul de analize medicale, anestezist, şi ginecolog. Noi sperăm să fie ocupate în totalitate”, a spus directorul Constantin Târziu.

Primarul din Târgu-Cărbuneşti este dispus să le ofere medicilor şi locuinţe. „Eu am vorbit cu trei medici de la Bumbeşti-Jiu şi doi de la Rovinari şi s-au arătat interesaţi să vină să lucreze aici. Le voi pune la dispoziţie şi locuinţă, pentru că actul medical nu se poate face cu navetă, cu stres şi cu ochii pe ceas”, spune Mihai Mazilu.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: