Lăsați loserii să vină la mine

Știu c-am zis că e o falsă poveste, dar au apărut detalii noi. Nu dramatice, cum ar fi preferat presa, ci mai degrabă comice. În primul rând, călugării la mănăstirea cărora s-a refugiat fata au luat o poziție oficială în ceea ce privește cazul, după ce starețul le spusese autorităților care căutau fata că aceasta nu este în mănăstire, deși era. Interesant este că acel comunicat călugăresc a fost dat, atenție, pe contul oficial de Facebook al respectivei mănăstiri. În el, pe scurt, călugării dădeau vina pe profesorii fetei, care o manipulaseră, supunând-o la ”practici drăcești”. Dar Facebook-ul te pomenești că-i îndeletnicire îngerească, sfinte stareț? La fel de interesant mi s-a părut că ”olimpica” a lăsat părinților un bilet ”de adio” simplu și la obiect: ”Îl iubesc pe Iisus”. Deci au avut dreptate Libertatea și Cancan. Fata suferea din dragoste. Într-un fel, cei doi îndrăgostiți sunt scuzați. Că doar Iisus a spus să lăsăm copiii să vină la el.

Ei, acum ia să luăm noi cazul olimpicei fugite la mănăstire și să-l aplicăm la cearta politică de zilele astea. În exemplul nostru, fata olimpică este Crin Antonescu. E drept, se zice că domnul Antonescu era cam chiulangiu, nici vorbă de olimpiade, poate doar de iarnă, dar cosițele le are. Întocmai ca Iulia Ionescu, Crin Antonescu a lăsat în USL un bilet cu ”Îl iubesc pe Zeus” și a fugit. Nimeni nu a avut idee unde e până într-o seară, când a apărut. Nu la mănăstire, mai rău. La B1 TV. Dușmanul principal, nașul de botez al poreclei ”Căcărău”. Mai are dreptate și Mircea Badea. Merită să-i amintești lui Antonescu, la fiecare apariție amicală la B1, cum vedetele postului insistau pe așa-zisul nume real al lui Antonescu, Căcărău din Isaccea. O informația nu doar neverificată, ci chiar verificată și neconfirmată, și totuși vehiculată de ”Antena 3 pe invers” cu multă râvnă.

Asta este. Politica e o curvă. O să-și dea seama de asta curând și domnul Antonescu, după ce șmecherii din PNL o să-i dea un șut în fund, pentru a rămâne la ciolan alături de pesediști. Abia atunci va merita să ne fie milă de el. Și atunci va putea, desigur, să se retragă și el la mănăstire.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: