Lege PSD: nu colaboraţi cu persoane de altă culoare politică

Social-democraţii de la Târgu-Cărbuneşti interzic colegilor de partid să comunice cu persoane de altă culoare politica! Această acuzaţie este adusă de consilierul local Ion Cioplea, căruia i s-a cerut excluderea din PSD, pe motiv că se înţelege bine cu primarul oraşului Târgu Cărbunesti, care este liberal.

Ion Cioplea este director la şcoala din oraş de 2 ani, şi vrând-nevrând trebuie să colaboreze cu autorităţile locale. Lucru care nu este însă acceptat de colegii săi social-democraţi. Aceştia chiar vor să îl excludă din partid pe motiv că are relaţii bune cu membrii altor partide politice. Social-democraţii se pare că preferă ca funcţionarea şcolii să nu se desfăşoare în condiţii optime, decât ca directorul, membru PSD, să colaboreze cu primarul liberal, Mihai Mazilu. “Scandalul a început de când am făcut câte ceva pentru şcoala pe care o conduc de doi ani, cu ajutor venit de la primarul Mazilu. Colegii mei consideră că această bună colaborare cu autorităţile locale nu este benefică PSD-ului şi vor cu orice preţ să mă excludă. Nu înţeleg însă că eu fac tot posibilul ca lucrurile să se desfăşoară bine aici, şi că trebuie să colaborez şi cu primarul, chiar dacă este liberal“, a declarat Ion Cioplea, consilier local al PSD Târgu Cărbuneşti.

„Nu mai are susţinere politică“

Social-democraţii nu îl mai vor nici în consiliul local deoarece nu mai are susţinere politică şi vor să pună în locul său o altă persoană. “Domnul Cioplea a fost exclus din partid, a făcut contestaţii, dar primăria a primit ordinul de excludere şi nu mai trebuie ţinut în această funcţie, însă regulile nu sunt aplicate. Avem om, care l-ar putea înlocui în Consiliul Local“, a declarat Iuliu Călina, consilier local PSD.

Călina invocă însă alte motive pentru care colegul său Ion Cioplea nu ar mai trebui sa facă parte din PSD: a obţinut rezultate proaste la alegeri. “Domnul Cioplea a fost pus în discuţie în Biroul Permanent al PSD şi trebuie exclus. Are multe în urmă, dacă este să cercetăm, însă a obţinut rezultate proaste la alegeri“, a explicat Călina.

Consilierul spune însă că nu vrea să plece nici în ruptul capului din PSD şi a sesizat conducerea centrală  a partidului cu privire la această situaţie.

În momentul de faţă Ion Cioplea este încă consilier, deşi a fost exclus din partid, deoarece ceilalţi consilieri au votat ca acesta să rămână.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: