Leonida Belgher: „Mi-aş dori să preiau Mişcarea Populară”

Leonida Belgher, consilier UNPR la Alimpeşti, este interesat de Mişcarea Populară, însă cu condiţia ca adepţii acesteia să fie oameni cu cazierul curat. Ba mai mult, Belgher spune că deja are un grup de persoane care-l sprijină pentru a putea iniţia Mişcarea Populară la Gorj.

Leonida Belgher, consilier local la Alimpeşti, intenţionează să preia Mişcarea Populară, la nivelul judeţului Gorj. „Mi-aş dori să preiau Mişcarea Populară pentru a fi alternativa bandiţilor. Voi face acest lucru cu condiţia ca oamenii ce vor face parte din Mişcarea Populară să fie oameni de caracter şi să nu fi fost acuzaţi de fraudă. Mişcarea Populară va fi de viitor dacă cei de la vârf vor lăsa instituţiile publice să-şi facă treaba. În momentul de faţă, majoritatea acestor instituţii sunt manipulate politic”, a declarat Leonida Belgher. Acesta a mai precizat că are deja un grup de persoane care îl sprijină pentru a pune bazele Mişcării Populare. „Am câteva persoane care mă sprijină. Nu sunt persoane influente, însă sunt oameni care se gândesc la oameni, la clasa de mijloc”, a menţionat Belgher.

Consilierul local de la Alimpeşti este convins că nu va putea fi împiedicat să-şi continue mandatul în condiţiile în care va adera la Mişcarea Populară. „Dacă UNPR-ul face alianţă cu PSD-ul vom rămâne independenţi. De fapt şi acum sunt cam independenţi. Mă deranjează că eşti văzut ca un paria dacă alergi dintr-un partid în altul. Această concepţie este total greşită pentru că nimeni nu poate rămâne într-un partid în condiţiile în care realizează că nu face altceva decât să fie părtaş la tâlhărie”, spune Leonida Belgher.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: