Liberalii, la discuţii despre alianţele cu PSD şi PC

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a convocat la sfârşitul săptămânii trecute Delegaţia Permanentă a filialei, ocazie cu care le-a prezentat colegilor săi ultimele evoluţii ale discuţiilor avute la nivel naţional şi judeţean în privinţa viitoarelor colaborări electorale cu Partidul Social Democrat şi cu Partidul Conservator.

Dian Popescu va participa azi la Bucureşti la o altă şedinţă importantă la Bucureşti, pe această temă, precum şi vineri şi sâmbătă, când toate cele trei partide din opoziţie vor avea şedinţe în care vor discuta despre colaborarea dintre ele. Liderul PNL Gorj a plecat în capitală lăsând acasă o filială liniştită, el declarând chiar că are motive de bucurie după ce, în ultima vreme, a crescut numărul gorjenilor interesaţi să devină membri ai organizaţiei. Mai mult, Popescu afirmă că majoritatea membrilor actuali şi-au plătit cotizaţiile şi că, în consecinţă, nu există probleme pe această temă.

„A fost o şedinţă normală, de informare din partea mea despre protocolul pe care îl avem cu PC-ul. Am transmis ultimele discuţii şi ultimele evoluţii politice de la nivel central şi judeţean şi nu au fost probleme deosebite”, declară şeful PNL Gorj.

Oricât de liniştit merge Dian Popescu la Bucureşti, lucrurile nu vor rămâne aşa la nivel de judeţ, proiectul de protocol prevăzând că PSD îşi va păstra colegiile în care are actualii parlamentari. Dacă mai luăm în calcul şi dorinţa mai multor primari ai PSD de a candida pentru un post de parlamentar, devine lesne de presupus că viitoarea alianţă politică va trebui să împartă la nivel de judeţ mai multe posturi decât ar putea ocupa vreodată

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: