Liviu Andrei revine în Gorj şi fără acordul liderilor PSD

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, acum subprefect de Bucureşti, a explicat ieri la Radio Infinit că nu înţelege de unde atâta opoziţie faţă de venirea sa la CS Pandurii. Andrei a povestit că a vorbit şi cu Ion Călinoiu, pe care l-a rugat să-l ajute să revină acasă, dar şi cu Florin Cârciumaru. În final, a tras concluzia că nu-l doresc la Gorj. Dacă nu va veni la Pandurii, nici în Bucureşti nu va rămâne, iar acasă tot se va întoarce. Chiar şi ca simplu profesor de sport.

Reporter: Cum comentaţi declaraţiile domului Călinoiu la adresa dumneavoastră?

Liviu Andrei: Am tăcut vis-a-vis de punctul de vedere al domnului Călinoiu. Am tăcut şi am stat în umbră. Din păcate nu-l înţeleg pe domnul Călinoiu, ce are cu mine? De fapt problema sunt eu, nu e altcineva. Eu am spus de foarte mult timp că vreau să mă întorc acasă şi chiar am avut neinspirata luare de poziţie ca să mă duc chiar la Ion Călinoiu să mă ajute să vin acasă, în urmă cu ceva timp. Şi pe cine rugam eu să vin acasă, pe cel care acum se opune să vin eu acolo.

Rep.: Cum vă explicaţi aceste declaraţii?

L.A.: Nu-mi explic. Eu sunt o persoană care fac o grămadă de socoteli, nu înţeleg, în condiţiile în care am avut o colaborare foarte bună cu domnul Călinoiu pe vremea cât am fost prefect de Gorj. Aţi auzit atunci să fie scandalurile care sunt acum, erau probleme cu sindicaliştii? Îi chemam la discuţii şi se terminau. Prin dialog social. Să nu fim pe prima pagină a ziarelor. Atunci când apar în şedinţe în Bucureşti mă întreabă lumea, bă ce se întâmplă acolo la tine, e ruşinos ce se întâmplă în acest moment.

Rep.: Dar opinia domnului Cârciumaru?

L.A.: Nu-l înţeleg pe primarul Cârciumaru, Nu pot să cred acest lucru, în momentul în care nu a avut nicio obiecţie. În condiţiile în care spunea, băi Liviule, pentru că suntem foarte apropiaţi ca vârstă, 3-4 ani între noi, avantaj eu, nu poţi să vii aici pentru că nu vreau eu să vii, pentru că nu sunt îndeplinite nişte reguli şi-l luam în braţe şi-l pupam pentru că, domnule asta este, eliminam o variantă pe care o aveam de a reveni acasă.

Domnul primar Cârciumaru, pe care încă îl consider omul de echilibru în judeţ, cu care am avut o relaţie bună, nu înţeleg de ce acum s-a întors din drum.

Rep.: De ce nu vor să veniţi dvs. la Pandurii. Au fost atâtea opoziţii.

L.A.: Nu înţeleg punctul de vedere al anumitor persoane şi al anumitei prese. Să nu creadă cumva că nu se răsfrâng asupra jucătorilor astfel de acţiuni pe care le desfăşoară împotriva CS Pandurii, care acum la apogeu. Echipa are nevoie de linişte, nu de probleme.

Rep.: Şi atunci, ce credeţi că s-a întâmplat?

L.A.: Ce cred eu? Ce cred eu e că nu vor să vin acasă. Îi deranjează prezenţa mea acolo. Ce cred eu este că pe prietenul meu, cu ghilimele, Ion Călinoiu îl deranjează venirea mea acasă. Mai mult, unde mă duce pe mine gândul, că Ion Călinoiu este unul din cei care au dorit plecarea mea din Gorj. De ce, domnule, de ce? L-am sunat, de ce nu mi-a răspuns? Să stăm de vorbă. Bă, nu vreau să vii. Apreciam poziţia asta. Căutam altă variantă. Aveam varianta să vin acasă pe un post de profesor, mă descurcam eu.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: