Locatarii vor contract direct cu Aparegio, asociaţia se opune

Mai mulţi locatari ai Asociaţiei de proprietar nr. 72 din Târgu-Jiu vor să plătească facturile pentru apă şi canal direct la furnizor. Cei zece cetăţeni aflaţi în această situaţie au luat legătura cu Aparegio şi au primit acordul din partea societăţii, însă nu primesc aviz favorabil de la asociaţie. Preşedintele asociaţiei 72 susţine că cei în cauză înregistrează datorii foarte mari şi după ce le vor achita vor plăti facturile individual.

Zece locatari ai Asociaţiei nr 72 din Târgu-Jiu vor să încheie convenţii cu Aparegio pentru a li se factura individual serviciile de apă şi canal. Dacă cei din conducerea unităţii au fost de acord cu solicitarea cetăţenilor, asociaţia de proprietari nu le permite acest lucru. Locatarii au făcut şi un tabel cu semnături pe care l-au depus la asociaţie şi chiar sesizări la Primăria Târgu-Jiu. „Am solicitat în scris Asociaţiei de Proprietari numărul 72 acordul pentru preluarea în facturare individuală a fiecărui apartament din cele zece serviciile de apă şi canal de către Aparegio. Din partea acestei unităţi de furnizare a serviciilor am primit acordul şi tot sprijinul, dar cei de la asociaţia de proprietari refuză categoric să semneze documentele emise de Aparegio pe motiv că nu sunt de acord cu acest sistem de facturare. Vreau să vă spun că în mai multe zone din oraş se practică acest sistem de facturare. Preşedintele a semnat tabelul, dar refuză să semneze şi cererea de facturare individuală”, a precizat unul dintre aceşti locatari.

Preşedintele Asociaţiei 72, Vasile Popescu, susţine că cei care au solicitat acest lucru înregistrează datorii mari la asociaţie şi vor primi acordul numai după ce le achită debitele. „Locatarii care doresc aşa ceva au datorii foarte mari la asociaţie. Au chiar şi 11 milioane de lei vechi. Noi le-am spus că suntem de acord cu facturarea individuală numai după ce îşi vor plăti integral suma restantă.  Noi le-am şi făcut un răspuns la solicitare, dar nu a venit nimeni să o ridice”, a precizat Vasile Popescu, preşedintele Asociaţiei 72.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: