Magazinele din Târgu-Jiu dau startul reducerilor

Comercianţii târgujieni au dat deja startul reducerilor de după sărbători chiar dacă acestea erau aşteptate mai ales după 15 ianuarie. Valul scumpirilor adus de noul an pare să fie nesemnificativ în comparaţie cu reducerile de chiar până la 60% la mai toate articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte dar şi la obiectele electrocasnice şi telefoane mobile.

Promoţiile şi reducerile sunt la mare căutare în această perioadă de târgujienii care au aşteptat momentul să îşi cumpere un articol vestimentar la un preţ mult mai redus decât cel dinaintea sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă acest val de reduceri şi promoţii era aşteptat în a doua jumătate a lunii ianuarie, cei mai mulţi comercianţi au afişat deja reduceri de până la 60% la articolele de sezon. „Este un pic prea devreme pentru reduceri şi cu toate acestea noi avem în magazin reduceri considerabile de la 40% până la 60% la articolele de încălţăminte şi nu numai. Magazinul nostru a mers întotdeauna pe principiul reducerilor însă în această perioadă sunt mai pronunţate pentru că sunt o grămadă de oameni care nu şi-au cumpărat nimic de sărbători tocmai pentru că aşteptau reducerile”, a declarat Verona Opri, şef magazin Leonardo din Târgu Jiu.

De la poşete, pantofi, cizme la telefoane mobile sau uscătoare de păr, toate sunt pe lista reducerilor în această lună şi toate merg la fel de bine. „Cel mai bine am vândut încălţămintea de bărbaţi, a fost o surpriză şi pentru mine să constat că bărbaţii au ţinut să se încalţe mai mult ca femeile”, a mărturisit Verona Opri.

Preţuri avantajoase şi pentru copii

Nici copiii nu au de ce se plânge pentru că cele mai multe magazine au făcut şi la astfel de articole un discount destul de mare. „Am zis să nu-i neglijăm nici pe ei pentru că acum cele mai multe reduceri sunt la articolele pentru femei sau bărbaţi dar trebuie să ne gândim că şi hăinuţele de copii sunt căutate”, a declarat Georgiana Savu, vânzătoare.

Comercianţii se aşteaptă la încasări record mai ales începând de săptămâna viitoare când vor fi reduceri de până la 70% la toate articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. „După 8-9 ianuarie ne aşteptăm la o avalanşă de reduceri pentru epuizare de stoc şi atunci ne aşteptăm ca lumea să vină să cumpere”, a precizat Verona Opri.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: