Mai multe instituţii publice fac angajări. Posturi pentru debutanţi

Mai multe instituţii publice din Gorj pun la bătaie o serie de posturi. Este nevoie de arhitect şef la Târgu Jiu, auditor la Turceni, şofer la Peştişani ori muncitor calificat la o grădiniţă. Şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a scos la concurs mai multe posturi vacante.

Primăria Târgu Jiu angajează arhitect şef. Proba scrisă va avea loc pe 3 septembrie. Nu oricine poate vâna această funcţie. Doritorii trebuie să aibă studii în domeniu arhitectură sau urbanism şi o vechime de cel puţin trei ani într-o funcţie publică.

Poliţist local, auditor şi arhivar, la Turceni

Un post important de execuţie trebuie să se ocupe şi la Turceni. Primăria are nevoie de auditor principal. Este nevoie de studii în domeniu şi o vechime în specialitatea studiilor de cinci ani. Proba scrisă este programată pe 4 octombrie. Tot Primăria Turceni are nevoie şi de arhivar. Data limită pentru depunerea dosarelor este 14 septembrie. Doritorii au nevoie doar de studii medii şi o vechime de un an în specialitatea studiilor. Un post de poliţist local debutant a fost scos la concurs tot la Turceni. Este nevoie doar de studii medii. Proba scrisă va avea loc pe 26 septembrie, iar interviul pe 28.

Cu o diplomă în ştiinţe administrative, plus doi ani de experienţă, oricine se poate înscrie să susţină concurs pentru postul de secretar, declarat vacant la Primăria Arcani. Prima probă va avea loc pe 3 octombrie. Şi Primăria Oraşului Târgu Cărbuneşti organizează concurs. A fost vacantat un post de consilier juridic.

Post vacant de şofer pe microbuzul şcolar

O altă primărie care face angajări este Peştişani. Acolo este nevoie de şofer. Dosarele pot fi depuse până la data de 14 septembrie, urmând ca proba scrisă, cea practică şi interviul să aibă loc spre sfârşitul lunii. Pentru a fi şofer pe microbuz, nu este nevoie de vechime. Cei interesaţi trebuie să aibă, printre altele, permis de conducere categoria „D”, atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR, să aibă avizul psihologic, să asigure transportul elevilor de la domiciliul din comuna Peştişani la şcoli şi retur şi disponibilitate la un program flexibil.

Angajări la grădiniţă

Şi două grădiniţe din Târgu Jiu fac angajări. Este vorba despre Grădiniţa cu Program Prelungit „Mihai Eminescu”, care are două posturi libere de îngrijitor, şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Vis de Copil”, care are nevoie de bucătar. Nu oricine le poate pregăti mâncarea micuţilor. Bucătarul trebuie să aibă diplomă şi 15 ani de vechime. Dosarele de candidatură pot fi depuse până la data de 7 septembrie.

Vizualizări: 3,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: