MAI va disponibiliza aproximativ 9000 de angajaţi

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat miercuri că a fost depus la Senat un proiect privind reorganizarea ministerului, care urmează să intre în dezbatere parlamentară săptămâna viitoare, avansând cifra de 9000 de angajaţi ce ar putea fi disponibilizaţi din MAI.

Igaş a fost solicitat să comenteze informaţiile apărute în presă privind un număr de 18.000 de angajaţi ce ar urma să fie disponibilizaţi din MAI, ministrul comentând că această cifră există "doar în imaginaţia unora". "Niciodată noi nu am avansat un lucru clar, pentru că nu am finalizat tot acest proces de a identifica toate poziţiile care trebuie eliminate din schema MAI", a precizat acesta.

Ministrul de Interne a anunţat că a fost depus la Senat un proiect de lege privind reorganizarea MAI, care va fi trimis la comisii şi discutat în Parlament în procedură de urgenţă săptămâna viitoare, urmând ca după aceea să se treacă la "pasul doi", când se va discuta exact care este numărul persoanelor care vor fi disponibilizate.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: