Manta contestă excluderea din PNL. Dian: E pe statul de plată la PSD!

Pantelimon Manta a fost exclus miercuri seara din PNL Târgu Jiu şi crede că motivul îl reprezintă criticile sale la adresa preşedintelui Dian Popescu. Acesta este decis să conteste decizia şi susţine în continuare că Dian Popescu este suspendat de drept din PNL. La rândul său,  Dian Popescu îl acuză că nu a muncit în campanie şi că figura de mai mult timp  pe ştatele de plată ale PSD. Interesant este că Manta a fost exclus de noul  Birou Politic al PNL Târgu Jiu, care nu este validat.

Pantelimon Manta consideră că a fost exclus ilegal din PNL. „Nu mă consider legal exclus, nici legal, nici moral şi nici politic. Este un act profund nelegal şi, după părerea mea, neetic. Mă aşteptam, acesta este răspunsul lui Dian Popescu la atitudinile mele politice, critice la adresa lui. Acum el ocupă ilegal funcţia de preşedinte pentru că este suspendat de drept, pentru cine vrea să citească statutul”, a declarat Pantelimon Manta.

Dian Popescu spune că nu el l-a exclus pe Manta, ci colegii din organizaţia municipală. Doar că noul birou politic al PNL Târgu Jiu nu a fost validat încă. „Eu nici măcar nu am participat la şedinţa aceea. Manta nu a fost exclus de mine, ci de colegii din organizaţia municipală. El nu a fost văzut în campanie, în schimb a fost văzut pe posturile de televiziune criticându-şi colegii. El nu era un om cu ştate vechi în PNL, ci era un om pe ştatele de plată ale PSD. Nu este prima dată când Manta este exclus dintr-un partid, Băsescu l-a dat afară, Morega l-a dat afară. Sunt convins că PSD nu-l va exclude pentru că va fi apărat de fiul său”, a declarat Dian Popescu.

Manta spune că va contesta excluderea. „Evident, voi contesta decizia de excludere. Eu m-am mai întâlnit cu astfel de situaţii, eu sunt un om mai neastâmpărat, adică deranjat de anormalitate, iar ceea ce face Dian Popescu este un act de anormalitate în viaţa politică şi consider că trebuie să luăm atitudine”, a menţionat Manta. 

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: