Manţog: Cârciumaru poate fi bătut… prin muncă

Consilierul judeţean PDL, Ionel Manţog, a declarat că până la alegerile din 2012 mai este un an şi că este posibilă învingerea lui Florin Cârciumaru la Primăria Târgu Jiu. Manţog a mai spus că în cazul în care va fi păstrat sistemul actual de vot, PDL ar putea lua unul sau trei parlamentari.

Care credeţi că ar fi candidatul care l-ar putea bate pe Florin Cârciumaru la Primăria Târgu Jiu?

Astăzi niciunul, dar până la alegerile din noiembrie 2012 mai este aproape un an. Într-un an s-au mutat munţi din loc, darămite să se schimbe o situaţie existentă în prezent. Dar este evident că cel mai puţin de muncă pentru PDL ar fi varianta în care Florin Cârciumaru respectă ce a declarat, respectiv că s-a săturat să stea în opoziţie. Altfel, Cârciumaru poate fi învins cu un candidat bun şi cu foarte multă muncă.

Fără un candidat câştigător la primăria Târgu Jiu cum se poate câştiga Consiliul Judeţean?

Dacă Florin Cârciumaru rămâne candidatul USL la Primăria Târgu Jiu, oricine ar spune azi că ar putea câştiga Consiliul Judeţean ar fi catalogat drept naiv. Dar, eu tot spun că se poate! Cu un om pregătit ca lumea şi cu ceea ce înseamnă în fond un singur lucru, izolarea electorală a primarului Florin Cârciumaru.

Câte partide din Gorj vor ajunge în Parlament în 2012?

Este un răspuns care depinde de sistemul electoral, dacă sistemul electoral rămâne cel de la alegerile din 2008 şi considerăm USL ca un singur competitor, au şanse că ajungă în parlament candidaţii USL, PDL, UNPR, PP.

Va mai putea lua PDL trei parlamentari în Gorj?

Pe sistemul actual de vot, PDL are şanse între unul şi trei parlamentari.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: