Marcel Romanescu răspunde PDL, ce spune Daviţoiu!

Marcel Romanescu răspunde propunerii venite din partea primarilor PDL, aceea de a reveni în partid şi chiar pe un post de preşedinte. Cei opt primari au propus înlocuirea ui Nicolae Daviţoiu cu Marcel Romanescu. Nicolae Daviţoiu a declarat ieri că nu ştie despre această propunere şi că numai Biroul Permanent Judeţean poate lua o astfel de decizie, dat fiind faptul că a fost ales în această funcţie. În acest moment, Daviţoiu se află în concediu şi nu a vrut să comenteze prea mult ce se întâmplă în partid.

Reporter: Primarii au propus revenirea dumneavoastră în PDL. Ce veţi face?

Marcel Romanescu: Voi face o analiză foarte corectă. Voi avea o discuţie cât se poate de rapid, sper, cu reprezentanţii PDL. În condiţiile în care se va face o strategie pe termen scurt pentru alegerile parlamentare, dar se va vorbi şi despre una pe termen lung pentru alegerile din 2016 şi europarlamentare oricând mă pot angrena într-o astfel de bătălie. 

Rep: Cum credeţi că veţi fi primit în PDL?

M.R: Nu cred că în organizaţia PDL Gorj toţi oamenii îşi doresc cu mare bucurie să fiu acolo. Sunt şi oameni care mă cunosc şi doresc să mă alătur lor, dar sunt şi unii care văd în venirea mea un real pericol, ceea ce nu e adevărat.

Rep: S-a vorbit despre înlocuirea dvs cu dl Daviţoiu.

M.R.: Nu merg în PDL neapărat pentru o funcţie.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: