Mărfuri confiscate de poliţişti

Pe parcursul zilei de marţi, 16 august, acţionând pentru verificarea legalităţii transporturilor de mărfuri, poliţiştii au identificat 2 persoane care transportau legume şi fructe, respectiv  articole de îmbrăcăminte, pentru care nu deţineau documente de provenienţă. Mărfurile au fost confiscate, iar cei doi transportatori, amendaţi.

          

Poliţişti ai Biroului Rutier Tg. Jiu, l-au depistat pe L.C.T., de 30 ani, din oraşul Tg. Cărbuneşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67- cartier Drăgoieni, în care transporta 630 kg legume şi 207 kg fructe.

La aceeaşi dată, poliţiştii din Polovragi l-au identificat pe V.V., de 77 ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce transporta cu un autoturism, articole de îmbrăcăminte, evaluate la suma de 750 de lei.

Având în vedere că cei doi conducători auto nu deţineau documente de provenienţă, poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, fiecare şi au indisponibilizat în vederea confiscării mărfurile transportate.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: