Marian Vanghelie, bătut de un senator de Gorj

Informaţie incredibilă dată publicităţii de Evenimentul zilei. Ministrul cercetării Mihnea Costoiu, care este şi senator de Gorj, l-ar fi bătut pe colegul lui de partid Marian Vanghelie – primar la sectorul 5. Premierul Victor Ponta a comentat ieri ştirea la modul „astea sunt poveștile dumneavoastră”.

Incidentul a avut loc în week-end la Orăştie, unde s-a întrunit comitetul executiv al PSD, departe de ochii presei. După plecarea lui Victor Ponta, Marian Vanghelie l-a atacat verbal pe Costoiu, reproşându-i că vrea să preia conducerea filialei PSD Bucureşti. Acuzaţia pare veridică, atâta vreme cât PSD Bucureşti este condus de Ecaterina Andronescu, cea care l-a făcut până acum pe Costoiu secretar de stat, ministru şi rector al Politehnicii. De-a lungul timpului, Andronescu l-a pus pe Costoiu în toate funcţiile lăsate vacante de ea.

Vanghelie îşi doreşte însă să ajungă primar general al Capitalei astfel că are nevoie de conducerea PSD Bucureşti, de aici şi scandalul. Surse ziariştilor de la EvZ susţin că Marian Vanghelie a început să-l înjure pe ministrul pentru Învățământ Superior. Spre surprinderea tuturor, ministrul Costoiu s-a dovedit a fi mult mai abil decât Marian Vanghelie și a scăpat neatins. Marian Vanghelie s-a ales cu câteva contuzii și ditamai lovitura la cap.

„Bătălia politică dusă de Vanghelie nu s-a terminat aici, primarul sectorului 5 aruncând cu o sticlă în direcția unui coleg care încerca să îl potolească. Participanții la întâlnire au stabilit de comun acord să păstreze tăcerea asupra incidentului pentru a-i păstra onoarea de băiat de cartier a lui Marian Vanghelie”, scrie Evenimentul zilei. Marian Vanghelie nu a negat conflictul cu Mihnea Costoiu, doar a închis telefonul extrem de nervos. În schimb, Costoiu nu răspunde de două zile la telefon.

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, consideră că presupusa altercație de la Orăștie dintre Marian Vanghelie și ministrul delegat Mihnea Costoiu este o poveste: "Astea sunt poveștile dumneavoastră și, știți cum spuneți dumneavoastră, ziariștii, când o știre e frumoasă, e păcat să fie și adevărată, deci dumneavoastră puteți să o discutați”. Întrebat dacă Marian Vanghelie are vreo vânătaie pe față, premierul a spus: "Întrebați-l pe domnul Bănicioiu, că dânsul e medic".

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: