Marin Condescu: „Nu este nici un fel de tragedie dacă vom retrograda!”

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat azi, în cadrul unei conferinţe de presă că nu este nici o tragedie dacă echipa va retrograda. Condescu crede că încă mai sunt şanse de salvare de la retrogradare dar nu exclude posibilitatea ca Pandurii să rămână din nou în Liga I pe criteriul administrativ pentru că a reuşit să obţină licenţa pentru sezonul viitor: „Înainte de ultima etapă şanse de a mai rămâne în prima ligă pe criteriul sportiv sunt foarte puţine. Dar ele există şi nu vom abandona lupta până în ultima clipă.
Ceea ce putem spune sigur este că sunt două posibilităţi de a rămâne în prima ligă, prima pe criteriul sportiv şi a doua pe criteriul administrativ. În primul caz ne vom continua activitate sub o altă formă decât în anii care au trecut. Sunt cinci ani care au trecut şi cred că am învăţat şi noi ceva din acest domeniu. Dar mai există posibilitatea de a rămâne în prima ligă din punct de vedere administrativ. La acest capitol noi ne-am făcut datoria şi am obţinut licenţa pentru a putea evolua şi în sezonul 2010 – 2011 în Liga I”.
Preşedintele pandurilor ia în calcul şi o posibilă retrogradare în Liga a II-a precizând că nu e o tragedie şi că echipa se va lupta din nou pentru promovare sezonul viitor: „Există şi varianta de a juca sezonul viitor în Liga a II-a şi nu este nici un fel de tragedie dacă vom retrograda. De multe ori este bine să faci un pas înapoi pentru a analiza toate greşelile pe care le-am făcut, să ne reorientăm, să facem o echipă tânără şi de perspectivă şi să avem ca obiectiv revenirea pe prima scenă fotbalistică”.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: