Marius Baldovin: Sânziana Buruiană mi-a cerut bani să-şi pună silicoane

Folcloristul gorjean Marius Baldovin este din nou supărat din cauza Sânzianei Buruiană. De această dată nu mai este vorba despre o iubire neîmpărtăşită, ci de faptul că tânăra îi solicită tot mai des să o împrumute cu bani. Baldovin spune că, în urmă cu două seri, Sânziana l-a sunat pentru a-i cere să o împrumute cu suma de 3000 de euro pentru a-şi pune silicoane.

Marius Baldovin şi Sânziana Buruiană încă mai ţin legătura după tot scandalul mediatizat în care au fost implicaţi. Baldovin spune că la ultima convorbire telefonică, Sânziana Buruiană i-a cerut 3000 de euro pentru a-şi pune silicoane.   “Eu mai ţin legătura cu Sânziana Buruiană. Chiar dacă nu mai suntem împreună vorbim la telefon şi ne trimitem mesaje. M-a deranjat foarte tare că acum m-a sunat să o împrumut de 3000 de euro pentru a-şi pune silicoane la medicul mulatrei Laurette. I-am explicat că ea nu are nevoie de aşa ceva şi că eu o plac şi fără silicoane. A insistat că trebuie să-i dau banii în cel mult o săptămână. Pentru mine e o sumă foarte ţinând cont că sunt crescut la Casa de Copii. I-am explicat că nu am de unde să iau banii respectivi într-un timp atât de scurt. Cred că s-a supărat şi mi-e teamă să nu-mi facă probleme. De câte ori îi refuz câte ceva mă ameninţă că îmi face probleme pentru ca să fiu dat afară din centru, unde locuiesc datorită faptului că sunt student”, a declarat Baldovin.

Îşi face casă la Tismana

Marius Baldovin a mai precizat că de curând a fost nevoit să-şi cheltuiască toate economiile pentru a-şi cumpăra un teren în zona Tismana. “De curând mi-am cumpărat pământ la Topeşti, Tismana, pentru a mă apuca de casă în primăvară. Mi-am cheltuit toate economiile şi nu am de unde să-i dau lui Sânzi banii ceruţi. Dacă trebuia să-i strâng într-un timp mai îndelungat aş mai fi stat de vorbă, pentru că voi susţine un concert la Deva cu Alex Velea şi cu alţi artişti”, a declarat Baldovin.

Tânărul spune că nu este pentru prima dată când Sânziana Buruiană i-a cerut bani cu împrumut. “Am mai împrumutat-o cu bani pe Sânzi, i-am mai dat 500 de euro, dar mi-a dat înapoi”, a precizat Baldovin.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: