Mascații au greșit casa! Descindere cu greșeli la Glogova!

Prima noapte din concediul pe care familia unui om de afaceri din București dorea să îl petreacă la Glogova a fost una scurtă și de groază. Adrian Marcu a venit cu soția și băiatul lui la casa de vacanță a familiei în cursul nopții de luni spre marți, ieri dimineață în zori, prin ploaie, mascații dând buzna aici pentru a căuta un localnic implicat într-o anchetă ce vizează infracțiuni informatice. Dosarul e instrumentat de procurori DIICOT de la Pitești, problema pentru cei care au descins la Glogova fiind aceea că l-au căutat aici în zadar pe Marius Panduru, suspectul cu care aveau treabă. 

Adrian Marcu s-a cazat la casa unui cumnat de-al său, locuința fiind folosită de toată familia pe post de loc de relaxare. Omul a apucat să doarmă doar câteva ore până când s-a trezit cu bătăi puternice în ușile de la intrare. Soția sa a leșinat când a văzut ce musafiri nepoftiți are acasă cu noaptea-n cap. „Eu am făcut în trecut și un infarct, dar și un stop cardio-respirator și am probleme cu sănătatea. Când soțul meu a deschis ușa, pentru că au vrut să o spargă, au pus mâna pe el ca să îl pună la podea. Am leșinat, am căzut pe lângă perete. Le-am spus că nu stă aici nici un Marius Panduru. Au zis că ei fac percheziție ca să îl găsească pe Panduru, nu au înțeles că au greșit adresa. Le-am arătat buletinele noastre, le-au și fotografiat, dar degeaba. Ne-au întrebat a cui e casa și că ce căutăm noi de la București aici tocmai acum, când au venit dumnealor”, a explicat Maria Marcu.

A ajuns la spital. Depune plângere penală

Soților Marcu li s-a interzis de către mascați, conform procedurilor, să folosească vreun telefon mobil, aceștia fiind avertizați și în privința unor eventuale sisteme de supraveghere video. „Le-am spus foarte clar că nu e ceea ce caută dumnealor. I-am rugat frumos să părăsească locația dacă nu îl găsesc pe cel pe care îl caută, dar mi-au zis că nu îi dau eu afară așa cum vreau eu. Le-am explicat să soția are probleme medicale și în cele din urmă ea a și leșinat. A venit salvarea și am dus-o la spital la Motru, unde a fost perfuzată. Dumnealor nu le venea să creadă că au greșit adresa. Le-am și spus că ditamai DIICOT-ul, cea mai tare instituție din România, dă buzna peste oameni în casă fără să verifice. Au spus că au trei surse, că au venit la sigur, dar uite că nu a fost așa”, a explicat omul de afaceri. Două ore au stat mascații în casa lui Adrian Marcu, timp în care omul a fost ținut „la respect” de către mascați. Ulterior, acesta a mers la Poliție pentru a depune plângere împotriva celor care i-au intrat ilegal pe proprietate. „Aveam poarta deschisă și ce credeți că au făcut? Au sărit gardul pentru că asta au fost probabil învățați să facă. Unul dintre ei se și plângea că s-a lovit la un picior. Am vorbit deja cu un avocat din capitală și vom cere daune. Nu ne trebuie banii lor, îi vom da unor copii orfani. Tot ce ne dorim e ca să nu se mai întâmple așa ceva. Soția mea putea să fie în stare și mai gravă și nimeni să nu plătească pentru asta nu mi se pare în regulă!”, a spus omul de afaceri, în cele din urmă mascații ajungând și acasă la Marius Panduru, pe care l-au ridicat și l-au dus la Pitești la audieri.

Galerie foto



Vizualizări: 4,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: