Măsuri anti-incendiu în benzinăriile Petrom

Societatea Petrom vrea sa construiască puţuri de apă la fiecare staţie de alimentare cu combustibil din Târgu Jiu. Reprezentanţii societăţii au făcut primele demersuri pentru obţinerea avizelor necesare. Cel mai probabil, compania ia măsuri de prevenţie pentru  asigurarea necesarului de apă în caz de incendiu.

Conform solicitărilor înaintate de reprezentanţii societăţii OMV Petrom la primăria Târgu Jiu, se intenţionează construirea unor puţuri de apă la fiecare staţie Peco din municipiu. Societatea lucrează în prezent la întocmirea proiectelor în vederea obţinerii autorizaţiei de construire a puţurilor. “Ei vor să facă puţurile astea la fiecare staţie peco. Acum sunt la faza de certificat de urbanism pentru realizarea unui foraj de apă necesar staţiei respective. Trebuie ca ei să îşi facă proiectele şi apoi să solicite autorizaţie de construcţie. Presupunem că vor să facă aceste puţuri pentru a dispune de o sursă de apă în caz de incendiu”, a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt, primăria Târgu Jiu.

Ecologizarea fostului depozit din Vădeni

Compania OMV Petrom intenţionează să ecologizeze şi terenul fostului depozit din Vădeni. Cum acolo erau depozitate produse petroliere, acum trebuie să restiuie terenul municipalităţii în starea sa iniţială. ”Societatea a solicitat o autorizaţiei de mediu pentru o reconstrucţie ecologică, pentru a efectua analize probe de sol. Acolo a fost un depozit de produse petroliere”, a declarat Nicolae Giorgi, director Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj.   

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: