Medalii pentru Andreea Chivoiu la Campionatul Național

Atleta Andreea Chivoiu a reușit să urce pe podium în ambele curse la care a participat. În cadrul primei etape din Campionatul Național Seniori, U23 și U20, sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, a obținut locul 2 în proba de 3000 m și locul 3 în cursa de 1500 m.

Reuniunea atletică s-a desfășurat în perioada 20-21 mai, la București iar Andreea Chivoiu a urcat de două ori pe podium.

Sportiva pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură a reușit rezultate notabile în probele de 1500 m și 3000 m. Gorjeanca a tras tare în cele două curse de la București cu gândul la baremul pentru Campionatul European, informează csmtargujiu.ro. Mai mult, sportiva clubului târgujian a reușit noi recorduri personale în cele două curse. Andreea Chivoiu a declarat, pentru sursa citată, că este foarte mulțumită de rezultatele din week-end: ”În cadrul celor două probe am reușit să realizez un ”personal best”, atât la 1500m, cât și la 3000m. Venind după probele de semimaraton, sunt foarte mândră de aceste rezultate”.

Galerie foto


Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: