Medicul Vodislav nu va fi eliberat pe cauţiune

Pe 8 februarie expiră mandatul de arestare preventivă emis pe numele Danei Vodislav, aceasta fiind singurul medic din dosarul Mafiei Permiselor care se mai află după gratii. Săptămâna trecută Vodislav a plătit chiar o cauțiune de 20.000 de lei pentru a fi cercetată în libertate, dar banii i-au fost restituiți după ce sentința i-a fost nefavorabilă, probabil din cauză că este recidivistă.

Zi cu emoții astăzi şi pentru doi dintre cei trei medici de la Târgu Cărbunești arestați la începutul anului după ce au pretins și primit o mită de 1900 de lei de la o pacientă gravidă, pe care nu ar fi operat-o dacă femeia nu dădea banii. Șeful secției de Obstetrică Ginecologie, Aurelian Dobran, și anestezistul Grigore Dinu au pe rolul Tribunalului Gorj câte o cerere de liberare condiționată, amândoi sperând că ancheta poate continua și cu ei în stare de libertate. Cel de-al treilea medic din dosar, Dana Uțupanu, nu figurează pe rolul instanțelor cu vreo astfel de solicitare, deși și ei îi expiră mandatul de arestare preventivă tocmai pe 8 februarie, anchetatorii având posibilitatea să ceară o prelungire a acestuia.

Niciuna dintre sentințele ce vor fi pronunțate pentru cei amintiți mai sus nu este definitivă, atât inculpații, cât și anchetatorii având posibilitatea să formuleze recurs, ceea ce face ca până la pronunțarea unui verdict final medicii să rămână fără probleme în spatele gratiilor.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: