Medinţu: Daviţoiu se pricepe la ciorba de burtă

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Aurel Medinţu, a comentat afirmaţiile liderului PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, la adresa conducerii companiei. Daviţoiu a criticat managementul complexului, despre care a spus că este bazat pe criterii politice şi că şefii CEO sunt susţinuţi de PSD. Despre Medinţu, Daviţoiu a spus că este un pensionar care a luat deja plăţi compensatorii de la companie. Directorul Aurel Medinţu a declarat la Radio Infinit că Daviţoiu se pricepe la ciorba de burtă şi nimic mai mult. În plus, acesta a făcut mişto de Daviţoiu şi spune că la anul va lua cu un vot mai mult.

Reporter: Domnul Nicolae Daviţoiu a spus despre dvs. şi despre dl. Antonie că sunteţi slab pregătiţi şi că dvs. sunteţi pensionar şi aţi mai luat plăţi compensatorii. Cum comentaţi?

Aurel Medinţu: Spune numai tâmpenii. Atât pot să spun eu. Nu mă interesează ce spune. El transformă tehnica, producţia în conflict politic. Are impresia că se pricepe, dar nu cred că nu se pricepe la nimic. Am mai spus eu o dată la ce se pricepe, la ciorba de burtă. (…) Omul nu are treabă cu fenomenul şi nu poate să-şi dea cu părerea în cunoştinţă de cauză. Nu mă apuc acum să despic în 20 de felii ce a spus Nicolae Daviţoiu. Pentru mine nu reprezintă nimic atunci când spune ceva despre domeniul în care lucrez.

Rep.: A spus că dvs. şi conducerea PSD Gorj sunteţi vinovaţi pentru dezastrul de la CEO şi că disponibilizările s-au făcut pe criterii politice.

A.M.: Lupta lui în domeniul politic nu mă pasionează. Eu nu am veleităţi de om politic, lucrez în domeniul acesta pentru că este domeniul pe care eu îl stăpânesc. Ce vrea să facă el cu politica e treaba lui.

Rep.: Credeţi că vrea să puncteze electoral prin acest atac la adresa dvs.?

A.M.: Nu mă interesează ce vrea să el să facă electoral. O să vedem când vine vremea votărilor. El parcă a mai candidat acum câtva timp şi a luat câteva voturi la nivelul municipiului Târgu Jiu. O să vedem dacă a progresat.

Rep.: Credeţi că a progresat politic?

A.M.: Aaaaa, enorm. Probabil o să ia cu un vot mai mult.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: