MedservMin prestează servicii medicale pentru Confecţia şi Direcţia Silvică

Societatea MedservMin este obligată de acţionarul principal, CE Oltenia, să îşi găsească şi alţi clienţi în afara companiei energetice. Deja au fost încheiate contracte pentru efectuarea controalelor medicale periodice pentru salariaţii de la SC Confecţia, dar şi de la Direcţia Silvică Gorj. Directorul Valentin Mogoe susţine că este în negocieri şi cu alte firme şi instituţii publice.

Până anul acesta, MedservMin efectua controlul medical periodic pentru salariaţii din minerit, iar de anul acesta sunt preluaţi şi cei din partea de energie. Cei din conducerea MedservMin vor să-și extindă serviciile și în alte domenii de activitate. „Vreau să vă spun că în acest moment, pe lângă angajații din minerit și energie cărora le facem controlul medical periodic, avem și cadrele didactice din mediul rural, care sunt câteva sute, am încheiat contract cu Direcția Silvică Gorj unde sunt aproximativ 500 de salariați, dar și cu SC Confecția SA unde lucrează 250-300 de persoane.  Noi suntem în acest moment în discuții și cu alte instituții, dar și cu societăți comerciale”, a precizat Valentin Mogoe.

Profit din controalele medicale periodice

Anul trecut, MedservMin a încasat aproximativ 5.000.000 de lei din contractele pentru efectuarea controalelor medicale periodice, iar anul acesta valoarea de anul trecut va fi depășită. Un lucru bun este faptul că societatea prestatoare de servicii medicale nu va mai fi nevoită să plătească un medic de medicina muncii, pentru că acest lucru în face directorul medical Speranța Bălan și se mai dorește angajarea unui specialist în acest domeniu. „Clar, noi trebuie să ne diversificăm serviciile medicale și să acoperim mai multe domenii de activitate. Noi facem controlul medical periodic ca la carte și tarifele sunt mult mai mici. Anul trecut am realizat 50 de miliarde de lei vechi din aceste servicii. Vreau să vă spun că de atunci nu mai suntem nevoiți să dăm câte 100.000 de mii de lei lunar unui medic de medicina muncii, pentru că acum controalele le face directorul medical care are această specializare. Aș mai vrea să mai angajez un medic specializat în medicina muncii, pentru că contractele au crescut și volumul de muncă este foarte mare, numai că la noi e o problemă cu salariile care nu sunt la fel de mari ca la cabinetele particulare”, a mai spus Valentin Mogoe.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: