Membrii comisiei conduse de Ruşeţ aşteaptă şedinţa de vineri

Componenţa Comitetului de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor de la nivelul Partidului Democrat Liberal Gorj ridică multe semne de întrebare în rândul democrat-liberalilor cu state vechi în formaţiune. Deşi actualul preşedinte interimar al PD-L Gorj încearcă să arunce mâţa moartă în curtea liderilor de la centru ai partidului, sunt multe voci la nivelul organizaţiei de la Gorj care spun că de fapt totul se datorează sforilor trase de Marin Condescu, care încearcă să-şi impună oamenii săi în fruntea organizaţiei de la Gorj. 

Membrii Comitetului de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor sunt în întuneric total. Aceştia nu ştiu pe ce criterii au fost aleşi şi nici măcar nu aveau habar că vor face parte din comisie. Un lucru este cert însă, nimeni nu înţelege de ce Ionel Manţog sau Marcel Hoară nu fac parte din comisie. Mai mult, aceştia nu pricep cum de se află ei pe listă. Deputatul Ion Stoica a fost una dintre suprizele listei lui Ruşeţ. Acesta dă d înţeles că s-a dorit o nouă imagine pentru partid, dar s-au ales cu una care aduce prejudicii grave...imaginii. „În privinţa domnului Manţog, probabil s-a dorit să se transmită în teritoriu că organizaţia noastră trebuie să facă o schimbare de imagine. Formula aleasă însă nu este cea mai bună, pentru că şi în această formulă sunt persoane care aduc grave prejudicii de imagine partidului”, susţine Ion Stoica, membru PD-L Gorj.

Trotea: Manţog va avea în continuare un rol important în partid

La fel de confunzi sunt şi colegii acestuia de partid, care nici măcar nu ştiau că vor fi aleşi. Membrii partidului nu ştiu când au avut loc întâlnirile, ce s-a discutat, s-au trezit pur şi simplu incluşi pe liste. „Pe liste m-am regăsit din materialele date în presă. Am văzut că domnul Manţog nu este pe ele şi nu înţeleg de ce. În orice caz eu cred ca Manţog a adus partidul la poziţia la care se află şi în continuare va avea un rol important în ceea ce priveşte activitatea PDL Gorj. Este de o valoare deosebită şi cred eu că nu va sta departe de partid. Eu cred că în continuare va avea un rol important. Nu am de unde să cunosc criteriile pe care am fost selectaţi, pentru că nu am purtat nicio discuţie în acest sens”, susţine Tiberiu Trotea, directorul general al CE Rovinari.

Aşteaptă şedinţa

Democrat-liberalii speră ca şedinţa de vineri, prima a Comitetului de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor din PDL Gorj, să elucideze misterul în ceea ce priveşte componenţa comisiei. „În primul rând aş vrea să văd acea listă oficial sau confirmată de un reprezentant al partidului de la nivel central sau de la nivelul local, care să îmi garanteze că acea listă este reală. O să mă conving în şedinţa de vineri şi o să cer să mi se spună şi cine a întocmit acea listă, sau cine a făcut propunerile”, mai spune Ion Stoica, membru PDL Gorj.

„Toate le vom lămuri vineri la şedinţă. O să vedem despre ce este vorba. Nu am vorbit nici cu senatorul. Tot ce ştiu am citit în presă, unde am văzut că sunt nominalizat. Nu am fost anunţat în prealabil că voi face parte din vreo comisie”, susţine Corneliu Gârjoabă, director resurse umane, CE Turceni. 

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: