Mihai Mazilu crede că liberalii s-au vândut pe promisiuni

Primarul PNL din Târgu Cărbuneşti este subiectul unor discuţii publice, după vizita Elenei Udrea în Gorj, Mazilu s-a întrecut cu laudele la adresa fostului ministru al Dezvoltării, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă că pleacă de la PNL la PMP. Sub nici un fel de formă, spune Mazilu, dar continuă să o laude pe Udrea. Primarul Mazilu a declarat la Radio Târgu Jiu şi că este supărat pe colegii primari de la PNL care nu l-au susţinut în alegerile pentru colegiul de senat, contra lui Mihnea Costoiu. El spune că aceştia l-au trădat pentru nişte promisiuni făcute de PSD Gorj. 

Reporter: După vizita Elenei Udrea la Cărbuneşti s-a speculat faptul că aţi pleca de la PNL spre Mişcarea Populară.

Mihai Mazilu: Sub nici un fel de formă. Sunt liberal. Am început viaţa politică, cu toate că nu sunt politician. Politică se face sus, la prim nivel, unde se dă ora exactă. Realitatea e că este cu totul altceva în teritoriu. Eu fac politică o dată la patru ani, un an de zile, din păcate, noi românii, începând de la nivel central şi terminând la nivel zonal facem politică o dată la patru ani şi vedeţi performanţa economică socială şi uitaţi unde am ajuns.

Rep.: Aţi lăudat-o pe Elena Udrea.

M.M.: În primul rând a venit fostul ministru al Dezvoltării, în al doilea rând o doamnă şi în al treilea rând a venit un candidat la prezidenţiale. Şi indiferent de culoarea partidului din care fac parte e o chestiune de bun simţ să fie întâmpinată ca atare. Dacă nu mă ajuta cu absolut nimic în perioada când a fost ministru să fiţi sigură că sub nici un fel de formă nu avea o uşă deschisă. Cine mă ajută are uşa deschisă, indiferent de la ce partid este, cine nu, să nu-l văd.

Rep.: Sunteţi supărat pe colegii de la PNL. V-aţi simţit trădat de colegi la alegerile din mai?

M.M.: Partea care, sincer, m-a deranjat puţin în suflet, apropos şi de colegii de partid, care s-au lăsat îmbătaţi cu nişte promisiuni deşarte, zic eu, care s-au făcut în campania electorală, iar concret absolut nimic. Măcar Iuda l-a vândut pe Christos pe 30 de arginţi, bani cerţi. Eee, ori ăştia ai noştri acum s-au lăsat vânduţi? Nu mă deranjează că au vândut partid, nimeni nu e incoruptibil, diferă numai preţul, dar s-au lăsat vânduţi de nişte promisiuni.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: