Militaru a identificat cele mai nevoiaşe localităţi din colegiul 4

Severus Militaru, candidat pentru un post de deputat din partea Partidului Democrat Liberal, a străbătut deja pentru a doua oară cele 11 localităţi incluse în Colegiul 4. Militaru povesteşte că a întâlnit oameni îmbătrâniţi de griji, părinţi ce-şi plâng copiii plecaţi în străinătate după o pâine, elevi ce învaţă în clădiri insalubre cu numele de şcoală, studenţi ce au terminat facultăţi şi nu au loc de muncă, oameni slăbiţi de foame, bătrâni ce-şi roagă moarte decât să trăiască în sărăcie, case dărâmate şi neîncălzite în plină iarnă... Satele şi oraşele Grjului sunt triste, asemenea oamenilor care locuiesc aici. Toate acestea l-au făcut să-şi dorească să ajungă în Parlament pentru a face ceva pentru aceşti oameni.

 După cele trei săptămâni de campanie electorală, Severus Militaru, candidatul PD-L pe un post de deputat pe colegiul 4, ştie care sunt localităţile care au nevoie urgentă de ajutor. În multe dintre ele 11 localităţi din Colegiul 4, primarii nu-şi respectă promisiunile făcute în urmă cu doar câteva luni, de aici pornind şi absenţa oamenilor de la vot. Oraşul Turceni şi localităţile componente reprezintă, în opinia lui Militaru, una din zonele cu mari probleme. După ce primarul din localitate, Ion Iordache, şi-a schimbat culoarea politică după zornăitul banilor, sprijinind acum PSD, oamenii se confruntă cu mari probleme în încălzirea şi alimentarea cu apă a blocurilor.  „La Turceni, cea mai mare problemă este în zona de centru, la blocuri. O mare parte din cei ce locuiesc la bloc nu au strop de căldură, iar restul se încălzesc cu sobe proprii sau radiatoare electrice, lipsa apei curente fiind ce-a de-a doua mare problemă“ a constat Militaru.

Bolboşi este o altă localitate cu probleme. Militaru spune că aici sunt mari probleme de infrastructură. Nicio uliţă nu este asfaltată, în perioadă de ploaie devin impracticabile, spune Militaru. La categoria infrastructură dezastruoasă se află şi localitatea Covrigi, aici nici un drum nu este asfaltat. Tot aici, în satul Murgileşti, Militaru a găsit oameni care făceau coadă la singura fântână din sat, de unde luau apă sute de persoane. Samarineşti este o altă localitate unde majoritatea oamenilor sunt săraci.

Militaru promite sprijin pentru toate aceste localităţi, dar şi pentru toţi ce îi vor cere ajutorul. Militaru a mai spus că Negomir este printre singurele localităţi din colegiul 4 care oferă localnicilor un stil de viaţă civilizat.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: