Militaru vrea să facă rocadă cu Hanu

Severus Militaru ar lăsa deputăţia pentru Primăria Motru. Parlamentarul de pe Colegiul nr. 4 a recunoscut, în emisiunea “Interviurile Infinit FM”, că ar fi interesat să candideze, în 2012, pentru funcţia de primar la Motru.

Severus Militaru a precizat că există o variantă în care în mod sigur va candida pentru Primăria Motru: dacă actualul primar PSD, Dorin Hanu, ar candida pentru o funcţie de deputat, aşa cum şi-a exprimat dorinţa la un moment dat. Deputatul de pe Colegiul  nr. 4 menţionează că n-a luat o decizie finală în privinţa intrării în lupta pentru scaunul de primar al municipiului Motru. „Vreau să vă spun că dacă dl primar Hanu va candida la deputaţi în 2012 şi dacă în eventualitatea în care va câştiga, bineînţeles că voi candida la Primăria Motru“, a precizat Militaru.

Deputatul a spus că este mâhnit că funcţia de deputat nu este tocmai simplă şi nu poate tot timpul să ajute oamenii, aşa cum a crezut când a candidat.

„Să ştiţi că dacă mă întrebaţi la ora actuală da. Pentru că din punctul meu de vedere ca deputat până la momentul actual la fel ca şi cetăţenii, bineînţeles poate nu cu aceleaşi supărări, pentru că sunt şi eu om de partid, am şi eu supărările mele pentru faptul că eu chiar îmi doresc să ajut cetăţenii. Chiar îmi doresc, mi-am dorit şi cât am putut am ajutat primarii din aceste localităţi pe care le reprezint şi nu am putut să fac ceea ce mi-am dorit pentru că am prins aceste perioade de reformă profundă a statului pe care noi ne-am asumat-o şi în care eu chiar cred“, a spus deputatul. „Am o supărare vis-a-vis de faptul că nu am putut să ajut atât cât mi-am dorit“, a adăugat Militaru.

Mai bine primar

Acesta crede că din postura de primar poţi ajuta mai mult locuitorii. „În postura de primar până la urmă eşti gestionar, eşti ordonator de credite şi personal poţi să îţi drămuieşti banii pe care îi ai la dispoziţie“. Acesta spune că doreşte ca Motru să-şi schimbe culoarea politică.

 „Sunt oameni care nu au făcut politică până la acest moment şi pe care încercăm să îi convingem să vină alături de PDL. Îmi doresc să schimb culoarea politică în municipiul Motru şi mă voi lupta ca acest lucru să se întâmple“.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: