Minor suspectat de furt

Un minor de 13 ani din Rovinari este cercetat după ce a fost depistat de către poliţiştii din Târgu Jiu având asupra sa o bormaşină care a fost sustrasă, pe lângă alte bunuri, în urmă cu două zile dintr-un autoturism parcat pe strada Hidrocentralei din municipiu. Minorul urma să valorifice aceste bunuri. Poliţiştii vor continua cercetările.

Alte ştiri pe scurt:

Un pădurar a  pierdut muniţia 

Ion S. de 41 de ani din Ţicleni, pădurar de meserie, s-a ales cu o amendă în valoare de 5000 de lei după ce a pierdut două cartuşe de la arma de serviciu. Cel care a găsit muniţia a fost chiar un minor de 16 ani care a sesizat poliţiştii din Ţicleni. Cartuşele au fost predate Ocolului Silvic.

Transportau lemne ilegal

M. Dănuţ, de 42 ani din Padeş este cercetat penal pentru că aproximativ un an a efectuat transport de material lemnos cu un camion  în folosul a mai multor persoane, deşi nu deţinea licenţă de transport. În aceeaşi situaţie se află şi Silviu B. de 23 de ani care este cercetat pentru transportul de lemne ilegal. Dosarele celor doi urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Vindea ţigări fără timbru

G Constantin din comuna Vladimir  este cercetat acum de către comisarii Gărzii Financiare după ce a fost depistat comercializând ţigări fără timbru fiscal, care erau scoase spre vânzare. Ţigările au fost confiscate de către reprezentanţii Gărzii Financiare care vor dispune măsuri legale după finalizarea verificărilor.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: