Minprest: CCM prelungit cu un an. Ce prevede actul adiţional!

Administraţia Minprest Serv Rovinari şi sindicatele reprezentative la nivel de societate au semnat un act adiţional pentru prelungirea Contractului Colectiv de Muncă (CCM) pentru încă un an. Conducerea societăţii spune că cei peste 1500 de salariaţi vor beneficia de aceleaşi drepturi ca până acum.

Directorul general al societăţii, Gabriel Giorgi, a spus de ce drepturi vor beneficia în continuare salariaţii. „S-au păstrat aceleaşi drepturi salariale. Adică 20 de tichete de masă pe lună, prima de vacanţă 75% din salariu, două prime anuale, de Crăciun şi de Paşti. Prima de Ziua Femeii şi de Sfântul Nicolae pentru copii. Aşteptăm să vină bugetul de la Bucureşti şi după aceea ne întâlnim ca să facem diferenţierea între calificaţi şi necalificaţi. În ceea ce priveşte cheltuielile cu personalul avem prognozată pentru 2015 suma de 32 de milioane de lei”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul general al societăţii Minprest Serv Rovinari.

Pentru societatea Minprest Serv Rovinari prestează activitate 1568 de pe persoane. Veniturile prognozate pentru acest an sunt de circa 35 milioane lei din care circa 95% sunt cheltuieli cu personalul. „Ca şi acoperire contractuală avem 96% din ce ne-am propus”, a mai spus directorul Giorgi.

Actul adiţional pentru prelungirea CCM al salariaţilor Minprest a fost depus miercuri, 15 aprilie, la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. „Urmează să verificăm dacă îndeplineşte procedurile legale şi vom comunica în scris înregistrarea sau neînregistrarea acestuia”, a declarat George Romanescu, inspectorul şef al ITM Gorj.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: