Mititelu are „ușa deschisă” pentru a juca la Târgu Jiu!

FC U Craiova își va relua activitatea la data de 16 iunie, iar în perioada următoare oltenii își vor anunța și componența noului staff.  Deși au fost speculații că va renunța la echipă, patronul lui FCU Craiova merge mai departe după retrogradarea echipei sale în Liga 2 și sunt zvonuri că ar putea juca din nou la Târgu Jiu.

Chiar dacă a lăsat de înțeles după finalul meciului cu Hermannstadt, 1-3, că acest joc de pe arena „Ion Oblemenco” ar putea fi ultimul joc al echipei de fotbal, totuși Adrian Mititelu s-a râzgândit.

Pe pagina oficială de facebook a lui FCU au fost anunțate ultimele date în legătură cu activitatea echipei. Însă, în Bănie circulă în aceste zile tot mai multe zvonuri, iar unul dintre ele este legat de faptul că Mititelu o să mute echipa la Târgu Jiu.

Edilul din Târgu Jiu a anunțat că FCU are oricând ușa deschisă pentru a juca pe Stadionul Municipal din localitate  dar recunoaște că nu a discutat acest aspect cu Adrian Mititelu. „Nu am discutat cu domnul Mititelu în ultimele luni despre o asemenea variantă, deși vă recunosc că eu acum un an și ceva, atunci când FCU mai juca meciuri pe la noi, chiar i-am propus domnului Mititelu să mute echipa la noi în oraș, deoarece FCU este foarte iubită în Tg Jiu. 

Însă, dânsul mi-a mulțumit frumos, dar nu a luat în calcul o asemenea variantă. Acum am văzut că FCU a retrogradat în Liga 2, chiar îmi pare foarte rău, iar domnul Mititelu are oricând ușa deschisă să vină cu echipa dânsului să joace la noi pe stadion când domnia lui dorește. Dar vă repet, niciodată domnul Mititelu nu a luat în calcul să vină definitiv cu echipa la noi în oraș, iar în ultima perioadă chiar nici nu am mai vorbit cu dânsul”, a spus Romanescu pentru ProSport.

Pe pagina oficială de facebook, conducătorii lui FCU au oferit informații despre reluarea activității echipei de fotbal după retrogradarea în Liga 2. Pe data de 16 iunie  ere loc reunirea lotului. În intervalul cuprins între 17 iunie – 3 august, data începerii Ligii a 2-a, echipa va efectua un stagiu de pregătire centralizat, urmând ca locul de desfășurare și durata acestui stagiu să fie stabilitate împreună cu noul staff tehnic. Noul staff tehnic urmează să fie stabilit cel mai târziu la data de 5 iunie.

FCU Craiova a mai jucat la Târgu Jiu atunci când evolua în Liga 3 dar și în Liga 2, promovând chiar pe Stadionul Municipal în Liga 1. Și când evolua în Liga 1, echipa lui Mititelu a jucat de mai multe ori pe stadionul din Târgu Jiu.

Galerie foto




Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: