Morega: Se va alege praful de PNL Gorj

Fostul lider PNL Gorj, Dan Ilie Morega, consideră că este inadmisibil ca dintre atâţia oameni capabili din PNL Gorj să fie ales tocmai traseistul Tudor Barbu, care n-are de-a face cu judeţul nostru. Senatorul a fost ales pe listele PP-DD, a trecut apoi la Partidul Conservator şi ulterior la PNL.

Rep.: Cum comentaţi numirea senatorului Tudor Barbu la conducerea PNL Gorj?

D.I.M.: Biroul Politic Naţional al PNL a găsit de cuviinţă să batjocorească organizaţia judeţeană de la Gorj, numindu-l pe un domn care de fapt a fost prezent în Gorj şi pe la primării în teritoriu, atunci când a câştigat alegerile şi nici atunci. Eu calific această numire ca o chestiune de batjocură şi ca o persiflare a tuturor membrilor de partid ai organizaţiei. De fapt, aici nu sunt altceva decât jocurile lui Dian Popescu.

Dian Popescu e prieten cu Tudor Barbu şi a găsit de cuviinţă că este bine să stea în continuare în PNL pentru a distruge organizaţia alături de Tudor Barbu.

Rep.: Cum credeţi că va colabora Tudor Barbu cu celălalt copreşedinte, Dan Vîlceanu?

D.I.M.: Se va alege praful de PNL Gorj. Bine ar fi să fie o colaborare bună între Tudor Barbu şi Dan Vâlceanu, dar nu mă aştept să fie o colaborare constructivă, o consolidare a Partidului Naţional Liberal, atâta timp cât jocurile sunt făcute de Dian Popescu. Nu mă aştept ca Dan Vâlceanu să poată să dinamizeze partidul alături de Tudor Barbu pentru a câştiga mult mai mult decât PSD în alegerile care vin.

Rep.: Va fi acceptat Tudor Barbu ca lider al filialei?

D.I.M.: Primarii m-au sunat să-mi spună că este inadmisibil aşa ceva! Este foarte clar că nu vom asista la consolidarea PNL, nu la acţiuni constructive, nu la refacerea organizaţiilor locale. Tudor Barbu nu este omul care să acţioneze în teritoriu. În vară vor fi alegeri locale şi liberalii nu au stabilit nici măcar în municipii care vor fi candidaţii.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: