Moţa, din nou după gratii pentru o tâlhărie

Poartă numele unui faimos procuror care luptă cu infractorii din judeţ, dar, în ciuda acestui fapt, este situat de partea cealaltă a baricadei, fiind unul pe care oamenii legii l-au căutat ca pe acul din carul cu fân, fiind convinşi că el a comis o tâlhărie la un bar din zona 9 Mai a oraşului.

Marius Narcis Moţa de abia are 20 de ani şi este deja un infractor cu un cazier ce devine tot mai încărcat atunci când acesta este în libertate. Cu doi ani şi ceva în urmă individul a fost implicat în mai multe furturi, unul fiind comis inclusiv în vestiarele de la Pandurii, pentru faptele respective fiind condamnat la 2,6 ani închisoare, cu executare.

Deşi ar fi trebuit să fie încă după gratii, în această vară, după mai multe încercări nereuşite, Moţa a obţinut la Judecătoria Craiova eliberarea înainte de termen, nici un procuror neformulând recurs la verdictul respectiv, decizia fiind dată cu puţin timp înainte ca magistraţii să intre în vacanţa judecătorească. Redevenit o persoană liberă, Moţa a făcut ce a ştiut el mai bine, iar săptămâna trecută a comis-o din nou, atacând o vânzătoare cu un cuţit pentru a-i lua 1000 de lei din tejghea. Faptele s-au produs la 4.00 dimineaţa, agresorul având faţa acoperită cu gluga de la o geacă, alţi trei indivizi fiind alături de acesta, la intrarea în bar, ei fiind şi primii pe care poliţiştii i-au identificat.

Florinel Marian Ştefu, Romică Ioan Mutu şi Petre Robert Stăncioi s-au ales cu o pereche de cătuşe la mâini, iar a doua zi a fost prins de către anchetatori şi Mutu.  Şi cei trei sunt cunoştinţe mai vechi ale oamenilor legii, Ştefu fiind arestat şi în trecut pentru că s-a implicat în diferite scandaluri produse în oraş, fiind un amic al lui Cristinel Toader Gruia, unul dintre cei care s-au dorit a fi „şmecheri de şmecheri”, dar care a ajuns şi el după gratii. Acum pentru Mutu şi Moţa, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă, în timp ce ceilalţi doi indivizi au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu. Recursul formulat de procurori, care cere arestarea şi a celorlalţi doi suspecţi, precum şi cel formulat de cei care au primit deja mandate, va fi judecat în cursul acestei zile, un complet de magistraţi urmând să dea o decizie finală în acest caz.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: