Mulţumiţi de condiţiile de pregătire şi teren

Pandurii au găsit în Austria tot ceea ce era necesar pentru această perioadă a pregătirii. La Bad Kleinkirchheim jucătorii au parte de altitudine, peste 1100 de metri, teren de pregătire aflat la dispoziţia echipei, sală de forţă dotată corespunzător, condiţii de refacere după efort şi chiar şi de relaxare în interiorul hotelului. Conducerea a apreciat că locul ales anul acesta pentru stagiul de pregătire este foarte bun, de aceeaşi părere fiind şi antrenorul Sorin Cârţu care este mulţumit de modul cum poate pregăti echipa. 

Hotelul unde este cazată delegaţia echipei Pandurii este situat la altitudine, într-o zonă pitorească a Austriei, din regiunea Karnten. Hotelul Kleinkirchheim oferă şi un teren de antrenament echipei situat la zece kilometri de hotel precum câte trei arbitrii la fiecare joc amical, asistenţă medicală, apă, spălatul echipamentului de două ori pe zi, sală conferinţă plus alte facilităţi. 
Şeful delegaţiei echipei Pandurii în acest stagiu, Viorel Temelescu, a declarat că zona este şi una minieră, apreciind pitorescul peisajelor dar şi condiţiile bune oferite: „Ne aflăm într-o zonă pitorească a Austriei, la o altitudine de 1100 de metri. Trebuie să precizez că suntem nu numai într-o zonă turistică ci şi într-una minieră pentru că aici au activat trei guri de mină şi s-a extras minereu de fier. Suntem în contextul activităţii noastre şi profesionale şi fotbalistice. Condiţiile sunt foarte bune şi în cadrul hotelului din punct de vedere al cazării, servirii şi meniului. La fel de bune sunt şi condiţiile de antrenament, ne pregătim pe un teren bun, dotat cu vestiare, sală de forţă şi toate utilităţile pentru pregătire.” 
Oficialul a precizat că atât jucătorii cât şi antrenorii sunt mulţumiţi de condiţiile oferite de această zonă: „Antrenorii sunt mulţumiţi de modul cum pot pregăti echipa aici dar şi jucătorii sunt mulţumiţi de ceea ce au găsit. Am avut o discuţie cu Sorin Cârţu şi e foarte mulţumit de condiţii. Avem şi meciuri, e un grafic stabilit, primul e cu o echipă din Austria. După jocul cu Ujpest câştigat cu scorul de 3-1 de Pandurii, vom juca cu Austria Karntern după care va urma programul stabilit de impresar.”
În afara celor cinci amicale programate la Bad Kleinkirchheim, echipa din Târgu Jiu va mai disputa un joc de verificare, la revenirea în ţară, tot la Budapesta. 


Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: