Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Munceau "la negru" în hala de carne

Patru firme din cele verificate săptămâna trecută de inspectorii ITM Gorj aveau lucrători fără forme legale. În hala centrală au fost găsiți doi angajați care munceau "la negru" la aceeași firmă.

Firmele au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 100.000 de lei, de către inspectorii de muncă cu atribuţii de control în domeniul relaţiilor de muncă. "Cea mai mare amendă, 40.000 de lei, a fost aplicată unui angajator care comercializează carne, două persoane fiind depistate în timp ce munceau pentru acesta fără a fi încheiat, în prealabil, un contract individual de muncă", arată ITM Gorj.

Doi dintre cei patru angajatori sancţionaţi îşi desfăşoară activitatea în domeniul carmangeriilor, iar alţi doi în cel al spălătoriilor auto.

 „În perioada amintită, inspectorii de muncă au efectuat, în total, 44 de controale care au vizat atât relaţiile de muncă, cât şi securitatea şi sănătatea în muncă, fiind aplicate amenzi în cuantum de 151.000 de lei şi dispuse 134 de măsuri de remediere a deficienţelor constatate”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.  

Vizualizări: 1,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: