Muzeul Judeţean majorează taxele de vizitare

Directorul Muzeului Judeţean Gorj, Dumitru Hortopan, vrea să mărească taxele de vizitare ale muzeului anul acesta. Astfel taxele vor fi majorate la 1,5 lei pentru elevi şi studenţi şi la 3 lei pentru adulţi de la 1,3 respectiv 2,5 lei cât sunt în prezent. (C.S)  

Pe scurt:

Trei miliarde la Şcoala Populară de Artă

Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu a reuşit să realizeze planul de venituri extrabugetare în proporţie de 99,7%  pe anul 2010, ceea ce înseamnă mai exact suma de trei miliarde de lei. Potrivit directorului Viorel Gârbaciu, aceşti bani provin din taxele de şcolarizare, din spectacole şi vânzări de produse. Anul acesta pare să fie mult mai bun din punct de vedere financiar ca anul trecut şi asta pentru că Şcoala Populară de Artă are la ora actuală 1842 de cursanţi înscrişi. (C.S)

„Sărbătoare Eminescu”, mâine la Cercul Militar

Şcoala Populară de Artă sărbătoreşte mâine naşterea celui mai mare poet naţional la Cercul Militar din Târgu Jiu alături de membrii cenaclului „Columna” şi membrii Uniunii Scriitorilor Români. La eveniment vor participa şi doi cântăreţi de seamă, Dan Vană şi Florin Camen, dar şi preşedintele Asociaţiei Românilor din Bulgaria, medicul Ivo Gheorghiev. (C.S)

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: