Niciun candidat pentru funcţia de adjunct la ISJ Gorj

Nici măcar un candidat nu şi-a depus dosarul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar adjunct. Ion Işfan, inspectorul general, a declarat ieri că nimeni nu şi-a depus la sediul inspectoratului dosarul pentru ocuparea acestei funcţii, deşi termenul s-a încheiat pe 5 aprilie 2015. Pentru şefia Casei Corpului Didactic Gorj s-a depus un singur dosar, cel al actualului director.

Dezinteres pentru funcţia de inspector şcolar adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Nici măcar un cadru didactic nu a avut curajul să participe la acest concurs organizat de Ministerul Educaţiei. Cel care ocupă în prezent acest post, Petrică Nanu, declara cu o săptămână în urmă că nu va candida la acest concurs din motive personale.

Şeful ISJ Gorj, Ion Işfan, a precizat ieri că Nanu va rămâne în continuare adjunct până la finalizarea concursului. „Pentru funcţia de inspector şcolar adjunct nu s-a depus niciun dosar. În aceste condiţii, actualul adjunct Petrică Nanu va ocupa în continuare funcţia până la finalizarea concursului, după care ministrul va decide ce va face. Este posibil să facă o altă numire”, a declarat Ion Işfan, inspectorul şcolar general al ISJ Gorj.

Pentru postul de director al Casei Corpului Didactic Gorj s-a depus un singur dosar aparţinând actualei conduceri, a anunţat Ion Işfan. „Pentru postul de director la Casa Corpului Didactic s-a înscris un singur candidat, respectiv actualul director, Marinela Pîrvulescu”, a spus Ion Işfan.

Concursurile pentru ocuparea celor două funcţii sunt programate în perioada 20 aprilie-29 mai la sediul Ministerului Educaţiei. 

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: