Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nicolae Sarcină se extinde şi în Bucureşti

Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină îşi deschide magazine Succes şi în Bucureşti. Compania deţine în acest moment o singură unitate în Capitală, dar va mai deschide alte două magazine de proximitate în următoarele săptămâni, iar până la finalul anului este planificată deschiderea altor zece.

"În maximum două săptămâni deschidem magazine în zona Calea Rahovei şi Piaţa Muncii. Este vorba de două minimarketuri cu sistem de autoservire, care vor avea suprafeţe de circa 100 mp. Până la finalul anului vrem să mai deschidem alte minimum zece", spune Anca Dragotescu, responsabilă cu dezvoltarea brandului Succes în Capitală.

La nivel naţional firma lui Sarcină are 170 de magazine şi două hipermarketuri. Firma lui Sarcină a înregistrat anul trecut, potrivit Ziarului Financiar, afaceri de 274 mil. lei (65 mil. euro).

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: