Nistor a vorbit despre „experienţa neplăcută“ de la Evian

Mijlocaşul de 26 de ani, Dan Nistor, a dat un interviu pentru GSP.ro în care a vorbit despre experienţa la Evian şi întoarcerea sub formă de împrumut la Pandurii.

Acesta nu ştie ce se va întâmpla după ce expiră înţelegerea cu gorjenii. „Nu ştiu absolut nimic acum. Nu depinde totul de mine, eu sunt jucătorul celor de la Evian, mai am doi ani de contract cu francezii, în mod normal trebuie să mă întorc la echipă. Îmi doresc şi sper ca în vară să iau cea mai bună decizie pentru viitorul carierei mele“.

Transferul la Evian pare să fi fost o alegere greşită în carieră. Nistor zice că francezii nu i-au dat şanse. „Poate din cauză că nu mi s-au dat şansele care mi s-au promis iniţial. Nu am fost cum ar fi trebuit să fiu, sunt multe lucruri care au contat“. Dar, ar vrea să revină la Evian, dacă ar putea juca. „Dacă mi se va da şansa, aşa cum mi s-a promis, să joc, cu siguranţă o să vedeţi un alt Dan Nistor. Eu nu puteam să demonstrez ceva când jucam doar 15 minute şi după aceea nu mai jucam deloc câteva meciuri. A fost foarte greu pentru mine“.

Nistor vorbit şi despre experienţele din Franţa: nici nu era salutat pe stradă de colegii din vestiar. „Pot să zic că noi, jucătorii, nu eram aşa de uniţi cum eram obişnuit în România. Ne vedeam la antrenament «Noroc», «Noroc» şi la revedere. Ne vedeam pe stradă, nu ne salutam, nu ne băgam în seamă. În România e altceva, aici ieşim la masă împreună cu soţiile, prietenele, e altfel“, a spus Nistor, care s-a simţit exclus.

Jucătorul de la Pandurii susţine că experienţa din Franţa a fost cea mai neplăcută. „Asta a fost cea mai neplăcută experienţă a mea în Franţa, că nu am jucat. Nu am mers la PSG sau la Marseille, eram la o formaţie care se bate pentru evitarea retrogradării an de an. Am mers acolo ca să joc, să ajut echipa, să am un salariu bun, dar asta e viaţa, trebuie să mergem mai departe. O să le demonstrez altceva celor de la Evian când o să revin“.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: