Novanc, Savenco şi Ciobanu au fost prezentaţi oficial

Clubul Energia Pandurii a prezentat aseară trei dintre jucătorii care ieri au semnat contracte cu echipa gorjeană. Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, a vorbit cu această ocazie despre obiectivul pentru noul sezon şi despre jucătorii cu care echipa s-a înţeles deja. Cu această ocazie au fost prezentaţi, alături de antrenorul Vasile Stângă care a semnat noul contract cu echipa gorjeană, pe cei trei jucători care au semnat aseară contractele cu Energia, ex-steliştii Ionuţ Ciobanu, Marius Novanc şi Dan Andrei Savenco.

Oficialii clubului Pandurii au purtat ieri discuţii cu cei trei foşti jucători stelişti pe care Vasile Stângă i-a convins să semneze contracte pentru viitorul sezon cu Energia Pandurii. Dacă Ionuţ Ciobanu a evoluat şi în retur la Energia Pandurii şi acum doar şi-a prelungit contractul cu echipa din Târgu Jiu, ceilalţi doi ex-stelişti şi-au dat acordul ieri pentru a juca la Energia Pandurii Marius Novanc şi Andrei Savenco. Cei trei jucători ai naţionalei au fost prezentaşi ieri alături de un alt jucător de la echipa naţională, golgheterul Energiei Pandurii, Gabriel Florea. Energia are în acest moment şase jucători de echipa naţională, pe lângă cei patru figurând pe lista lui Stângă şi Paul Giotoiu, accidentat în această perioadă, dar şi Bogdan Criciotoiu care a fost şi el recent convocat la echipa de seniori.

Preşedintele Gore Popescu a recunoscut că s-au putut perfecta aceste transferuri în special datorită prezenţei lui Vasile Stângă la Târgu Jiu. „Jucătorii au acceptat să vină pentru că se doreşte performanţă aici, pentru că acest club a dat dovadă de seriozitate dar mai ales pentru că aici este Vasile Stângă. Cred că acesta a fost aspectul cel mai important pentru jucători, faptul că antrenorul echipei este Stângă”, a precizat preşedintele Popescu după ce a reuşit în sfârşit să obţină prelungirea contractului lui Stângă.

În ceea ce priveşte achiziţiile sale Vasile Stângă a precizat că şi-a dorit jucători care să aibă mentalitate de câştigători: „Am ales numai jucători câştigători, care vor să câştige. Vor cel mai de sus loc, numai locul I”. Pentru a mai completa lotul Stângă spune că se află în tratative cu încă doi jucători de naţională: „Pe Sandu Iacob îl aştept chiar zilele următoare să vină pentru a parafa înţelegerea şi cu el. Vrem să mai aducem un inter şi un coordonator de joc. Soluţiile ar fi din ţară, suntem în tratative avansate cu Stavrositu şi aştept un răspuns sigur de le el”.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: