Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nu mai sunaţi la 984! O faceţi degeaba!

O târgujiancă a sunat în zadar la primărie, pentru a cere ajutor, după ce o conductă spartă i-a inundat cabinetul medical.  Aceasta povesteşte că a sunat de două ori la numărul 984 de la primărie însă fără rezultat. Cei de la primărie a spus că nu lucrează nimeni astăzi şi să se descurce cum poate. „Am sunat la 984. Întâi mi-a zis că nu lucrează nimeni duminica şi să mă descurc cum pot. Apoi am mai sunat o dată şi a spus că trimite pe cineva de la Aparegio. Mă săturai să scot apa de aici şi nu mai veni nimeni“. Femeia a mai spus că atât cabinetul medical cât şi o croitorie, aflate la parter, au fost inundate. Evenimentul a avut loc în zona Dacia. (la fosta baie comunală).

După mai bine de o oră şi-a făcut apariţia directorul Direcţiei de Investiţii din cadrul primăriei, Raul Chiriac. Acesta a venit doar ca să informeze că nimeni nu va ajunge ca să remedieze situaţia. „Nu am ce să fac. Stai şi scoate apa de aici“, a răspuns pe un ton ridicat Chiriac.  

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: